Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necati Ateş: "Bu maçların kolay geçeceğini düşünen Galatasaraylı varsa aldanmasın. Rakipler Galatasaray'a karşı çok çok farklı motivasyonla sahaya çıkacaktır. Şampiyonu yenmek, şampiyondan puan almak, muhteşem oyuncu grubunu oluşturan Galatasaray'ı yenmek için sahaya çıkacaklar."
Bilmedigimiz bi sey soylesin

Zaha çok iyi adam da elindeki en iyi yerlinin mevkisine bu kadar kaynak ayırmak anlamsız.

Tekrar söylüyorum hâlâ olaya lig özelinde bakan arkadaşlara.

Sen bu sene Avrupa'da oynuyorsun ve senin hocanın Avrupa'da oynanan futbolla uzaktan yakından bir alakası olmadığı gibi 2 senedir doğru dürüst bir oyun taktiği yok.

Sen geçen sene oyuncularının bireysel kabiliyetleri ile şampiyon oldun biraz o rüyadan uyanın.

nagelsmanın muhabırle iliskisi cıkınca nıye kovulmus anlamadım aydınlatabilecek var mı

Angelino neden hiçbir duran topun başına geçmiyor akıl alır gibi değil.. Bir tane bile korner,duran top hatırlamıyorum..Adam avrupada bu işi en iyi yapan adamlardan..

Yalnız okanın söyledigi söylem de saçma olmuş oynamayanlar bizimle olmicak diye kime mesaj çekti acaba

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2011-2012 sezonu 10. Haftadan itibaren başlayan boğucu gs oyununu özlüyorum. Her maça rakibi boğan presle başlar mükemmel setler oynardık

22-23 sezonu 14 maclik seri baslangici olan karagümrük macindan itibaren izleyebilirsin renktas tekrarlari mevcut sosyal medya da

Ayrica derbilerin tekrarini da izlemeni tavsiye ederim ayni sezonun

Biz farklı bir sey demedik zaten. Mustafa plan program hava cıva demiş gayet dogru söylemiş. Yarın sabah menajerin biri hic aklımızda olmayan bir osyi getirip onerebilir ve alabiliriz. Parayi basip alacaksin zor bir sey degil. Fener gitti fredi aldi iste. Gerisi hakkaten hava civa.
Dogru. Ancak Erden Timur'un ekstra faktoru plan proje sunup, sevildiklerini gosterip biraz daha ucuza baglama olayi.
Kimi oyuncu bundan etkilenir kimisi etkilenmez. Kimisi 30 yasinda bile sampiyonlar liginde oynamak icin yanip tutusur, kimisi tek paraya bakar. Futbolcular robot degil, hepsini bir sablona oturtamayiz. Fred parayi secti kuslar aldi.

Madem kadro bile kuramıyor bu adam ne işe yarar bu süs mü
şartlar belliyken kendi kadrosunu kurması gibi bir opsiyon mümkün değil bence.
yani okan gidip şu adamı istiyorum dese yüksek ihtimalle alamayız.
önümüze gelenlerden seçiyoruz. burada hocanın opsiyonu öncelikli pozisyonlar varken kanat almayalım demek olabilirdi ama oyuncuların isimleri onu da cezbetmiş olabilir.
zaten takım şimdi ona emanet. çözerse ne ala. çözemezse yolcu ederler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt