Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.527
- 73.085
- 5.188
2011-2012 sezonu 10. Haftadan itibaren başlayan boğucu gs oyununu özlüyorum. Her maça rakibi boğan presle başlar mükemmel setler oynardık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmedigimiz bi sey soylesinNecati Ateş: "Bu maçların kolay geçeceğini düşünen Galatasaraylı varsa aldanmasın. Rakipler Galatasaray'a karşı çok çok farklı motivasyonla sahaya çıkacaktır. Şampiyonu yenmek, şampiyondan puan almak, muhteşem oyuncu grubunu oluşturan Galatasaray'ı yenmek için sahaya çıkacaklar."
Madem kadro bile kuramıyor bu adam ne işe yarar bu süs müyönetim getiriyor, hoca oynatıyor.
ben geçen sezon bittiğinde okan'ın gidip bana zaha'yı getirin dediğini sanmıyorum.
Bu saatden sonra beleşe göndeririz gibi dusunmedigimiz topculari. Zaten satiş işini beceremiyoruz. Bir de ustune cok gec kaldikDehleme operasyonunda çok geç kaldık.
3 hafta mı kredisi var ? şaka mı yapıyonuz siz abi daha ilk haftadan daha hiç bişey yerine oturmamışken
Şöyle bir prime Melo - Torreira ortasahası olsa bütün maç arkanı yasla izle.2011-2012 sezonu 10. Haftadan itibaren başlayan boğucu gs oyununu özlüyorum. Her maça rakibi boğan presle başlar mükemmel setler oynardık
Maestro Demirbay’dan sıra gelmedi.Angelino neden hiçbir duran topun başına geçmiyor akıl alır gibi değil.. Bir tane bile korner,duran top hatırlamıyorum..Adam avrupada bu işi en iyi yapan adamlardan..
Takimdaki yeniceriler takim kotuyken gidiyor tatil yapiyor, takimla ilgilenmiyor diye kovdurtmuslardi galiba. Öyle hatırlıyorum ya da uyduruyorum.nagelsmanın muhabırle iliskisi cıkınca nıye kovulmus anlamadım aydınlatabilecek var mı
kesinlikleBugün 10 numarada Sneijder olsa yay üstünde 1 tane 90'a koymuştu. Rakip yeterince orada boşluk verdi Dubois hariç diğerleri şut çekmesinler.
2011-2012 sezonu 10. Haftadan itibaren başlayan boğucu gs oyununu özlüyorum. Her maça rakibi boğan presle başlar mükemmel setler oynardık
Dogru. Ancak Erden Timur'un ekstra faktoru plan proje sunup, sevildiklerini gosterip biraz daha ucuza baglama olayi.Biz farklı bir sey demedik zaten. Mustafa plan program hava cıva demiş gayet dogru söylemiş. Yarın sabah menajerin biri hic aklımızda olmayan bir osyi getirip onerebilir ve alabiliriz. Parayi basip alacaksin zor bir sey degil. Fener gitti fredi aldi iste. Gerisi hakkaten hava civa.
şartlar belliyken kendi kadrosunu kurması gibi bir opsiyon mümkün değil bence.Madem kadro bile kuramıyor bu adam ne işe yarar bu süs mü