Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La bi sakin olun yaw sjsj

Cok ilginc gercekten

Puan kaybi sonrasi girilmemesi gereken iki site var

Biri Twitter digeri GSC

Iyi geceler
Zalgiris maçı sonrası demiştim
2,3 gün girmemek en iyisi diye
Sinirlerim alınmış gibi olmuştu girmeyince
Yine aynı şekilde
2,3 gün girmemek en hayırlısı diyorum
Hele diğerlerinin maçlarından sonra birbirini gaza getirenlere bak sen yarın forumda
2,3 gün mola ..

Torinolu şabanı dinledim baya güzel yorumlamış maçı .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dogru. Ancak Erden Timur'un ekstra faktoru plan proje sunup, sevildiklerini gosterip biraz daha ucuza baglama olayi.
Kimi oyuncu bundan etkilenir kimisi etkilenmez. Kimisi 30 yasinda bile sampiyonlar liginde oynamak icin yanip tutusur, kimisi tek paraya bakar. Futbolcular robot degil, hepsini bir sablona oturtamayiz. Fred parayi secti kuslar aldi.

Fredin bu kadar çabuk ikna olup o iğrenç takima gelmeyi kabul etmesi icin cok buyuk bir para vermiş olmaları lazim. O parayi açıklamayacaklar tabi ki.

15 senedir türk hocaların şampıyon olmasını neye bağlıyorsunuz ?

''Ligi bilen hoca olmalı '' geyiği doğru bir önerme mi?
Yoksa safsata mı?

1691882654492.webp

Bu takıma neden 10 numara lazım, Zaha şurada işaretlediğim bölgede biri olsa asist veya asistin asistini yapacaktı. Hakikaten akıllanmıyoruz Icardi ve Barış rakipleri üstüne çekmiş yayın üstü komple bomboş Zaha yanında 2 kişi var iç içe girmişler yay üstü Talisca, Zaniolo, Griezmann biri olsa zımba gibi yapıştırıp ya skor yapar ya da Zaha ile verkaç yapıp asist yapar golü attırır.

opy2udf.png

Zaha çok iyi adam da elindeki en iyi yerlinin mevkisine bu kadar kaynak ayırmak anlamsız.
Boyle bakmamak lazim. Biz almasak kuslar alacakti. Onlar alsa daha mi iyi olurdu? Zaha'yi da alsalardi isimiz cok cok zor olurdu. Kerem ya 10 numara ya da sag kanatta oynamayi ogrenecek. Ogrenemezse baska yerli opsiyonlarimiz olur. Zaha bu takimin ikinci yildizi. Kesilmeyecek adamlardan biri.

Daha ilk haftadan moralimizi bozdular. Tamam telafi ederiz de bu kadar berbat bir oyun kabul edilemez. %90 geçen sezonki kadroyla maça çıkıyorsun ama sahada kaostan başka bir şey yok. Kayseri bizden çok pozisyona girdi. Can sıkıcı

Sorun 8'den daha büyük 4-2-3-1 oynayacaksak forvet arkası 3 kanat oyuncusuyla bu iş olmaz bağlantı oyuncusu lazım yoksa 10 numarada bomboş kalır. 4-4-2 oynayacak o zaman 8 numaraya daha ofansif biri lazım ki o bölgelere girsin. Neresinden bakarsak bakalım Zaniolo kalmalı normalde gitsin diyordum bütçe yaratsın istiyordum ama gittiği senaryoda o bölgeye takviye gelmez o boşlukları da değerlendirecek adam yok.

taraftara suç bulmak saçma belki ama biz de inceden gerçeklikle bağı koparıyoruz sanki

veratti konuşuluyor, fofana konuşuluyor, de paul bekleniyor.

böyle olunca eldeki berkan kötü görünüyor tabi. ve oyuncuya kuruluyor izleyenler.

bu durum riskli.

yönetim de buna çanak tutuyor gerçi açıklık getirmeyerek. yapılmamalı.

Okan hoca kalır ama eksiklerini görüp düzeltmesi lazım. Jesusu vs de gördük zamanında manciniyi de. Td tutturmak da çok zor. Takımın rehaveti ve polyannacılığı üzerinden atması lazım. Antreman fotoları falan güllük gülistanlık noldu clde gruptan falan mı çıktık. Amele gibi barış Alperi boeyi berkanı vs hazirandan beri oynatıp yıldız oyuncuları oynatmamak falan saçmalık. Taktik onlar üzerinden ilerleyecek zaten, yedeğin yedeği formda olsa nolur.

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sorun 8'den daha büyük 4-2-3-1 oynayacaksak forvet arkası 3 kanat oyuncusuyla bu iş olmaz bağlantı oyuncusu lazım yoksa 10 numarada bomboş kalır. 4-4-2 oynayacak o zaman 8 numaraya daha ofansif biri lazım ki o bölgelere girsin. Neresinden bakarsak bakalım Zaniolo kalmalı gitsin diyordum bütçe yaratsın istiyordum gittiği senaryoda o bölgeyi değerlendirecek adam yok.

hem 10 hem 8 alınacağına pek ihtimal vermiyorum

8 alınır, Kerem'i falan 10 numarada denemeye kalkışır bence

oysa günay abdülkerim kazımcan ile 3 yerliyi sağlasak dediğin çok rahat yapılabilir

taraftara suç bulmak saçma belki ama biz de inceden gerçeklikle bağı koparıyoruz sanki

veratti konuşuluyor, fofana konuşuluyor, de paul bekleniyor.

böyle olunca eldeki berkan kötü görünüyor tabi. ve oyuncuya kuruluyor izleyenler.

bu durum riskli.

yönetim de buna çanak tutuyor gerçi açıklık getirmeyerek. yapılmamalı.
E o da şu kayseriye karşı bi oyun kursun başı kesik tavuk gibi saçma sapan koşturmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt