Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira maas konusu dogru mu yaw, hic sanmiyorum da niye oynamiyor diye düsünüyor insan

Takım ayak uyduramadı ona çok kızdı haklı olarak bide bu adam egolu bi adam inşallah takım içinde gruplaşmalar başlamaz.
okan hocamızın yıldız yönetimi cok ıyı dıyoruz zahayı da halleder aksı durumda zaha devre arası sozlesme fesheder gıder adam bizim kendını superstar sanan halıl kerem barısla mı ugrasıcak ama su da bır gercek kı okan hoamız da beraberınde gıder zaha ıle beraber

tete 2.9 mılyon alıyor yedek mı duracak

cok övülen berkan

güya iyi oynamıs puhah

@Kalender Cengiz

Soylemeye calistigim bu. Ovmeyin abi, gercekleri soyleyin. Kalitesi belli, yapabilecekleri belli... "en cok kosan oydu" eee abi ? Kostu da ne oldu ? Bak burada da hic etmis pozisyonu. Belki bunun yerinde bir baska oyuncu olsa golu bulacaktik, penalti alacakti vs.. Insanlar cok takintili bunu anladim ben ya da objektif olamiyorlar. Vasatsa, vasat de gec. Ovme. Ovuyorsan da bari tutarli olsun.

puan kaybı fln önemli değil de, geçen seneden beri devam eden setteki yetersizlik ve bu konuda bir arpa boyu yol alınamaması can sıkıcı.

kerem akt/berkan/barış/bakambu hatta boey ile aynı anda sahada olduğun her maç rakip otobüs çektiği an beraberlik garanti zaten, hocanın bunu görmesi gerekiyordu.

geçen sene iç sahadaki antalya, ankgücü, antep vs. bir çok maç bunun sıkıntısını çektik ve görünen o ki çekmeye de devam edeceğiz.

Soylemeye calistigim bu. Ovmeyin abi, gercekleri soyleyin. Kalitesi belli, yapabilecekleri belli... "en cok kosan oydu" eee abi ? Kostu da ne oldu ? Bak burada da hic etmis pozisyonu. Belki bunun yerinde bir baska oyuncu olsa golu bulacaktik, penalti alacakti vs.. Insanlar cok takintili bunu anladim ben ya da objektif olamiyorlar. Vasatsa, vasat de gec. Ovme. Ovuyorsan da bari tutarli olsun.
berkanın orda isi ne acaba kontra yesek gol yeriz

orda keremın olması lazımdı

Söylentinin ga düşmanı erman özgür tarafından çıkması masum değil

Ertem de barışın pozisyondan an paylaşıp kırmızı demiş

Erken başladılar!
torreira'da bir şey olabilir belki, bilmiyorum. çünkü geçen maçta mide bulantısından ötürü oynamadı. bugüne kadar bulanmıyordu herhalde.
ama dışarıya yansıtmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt