Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torreira'da bir şey olabilir belki, bilmiyorum. çünkü geçen maçta mide bulantısından ötürü oynamadı. bugüne kadar bulanmıyordu herhalde.
ama dışarıya yansıtmamak lazım.
Böyle bir şey varsa sözleşme yenilemektense el altından gizlice sulh bulunmalı. Tore takımın can damarı, onun mutsuzluğu takıma sirayet eder

berkanın orda isi ne acaba kontra yesek gol yeriz

orda keremın olması lazımdı

Pozisyon bilgisi yok ki ? Kafa vurusunda da direk gorevi gordu zaten. Ben sahsen Berkan olsam yayin az gerisinde beklerim, Rodrigo vs gibi. Sut da calisirim oradan denerim olmadi pres yaparim/basarim cunku gorevin 6-8 gibi, cunku 8-10 gibi degil ki yapamazsin da. Ustune bir de yetenek ister bu ve gelistirmiyor da. Bakin cikar iyi oynar ben onu da yazarim. Ben 2.5 sezondur izledigim adami yaziyorum buna gecen sezon da dahil. Fenev deplasmanda idare etti onun disinda kotuydu istisnasiz, soyle ki yapmasi gerekenleri yapamiyor kosuyor, basiyor ama etkisiz .... Pas yok yaf.

okan hoca takım olamazsak futbolcular gider demiş
şampiyon olduk diye kendini galiba dokunulmaz sanıyor
biraz fazla havalanmış gibi

iki hashtaglik canın var hocam bunu anladığında çok geç olur

puan kaybı fln önemli değil de, geçen seneden beri devam eden setteki yetersizlik ve bu konuda bir arpa boyu yol alınamaması can sıkıcı.

kerem akt/berkan/barış/bakambu hatta boey ile aynı anda sahada olduğun her maç rakip otobüs çektiği an beraberlik garanti zaten, hocanın bunu görmesi gerekiyordu.

geçen sene iç sahadaki antalya, ankgücü, antep vs. bir çok maç bunun sıkıntısını çektik ve görünen o ki çekmeye de devam edeceğiz.

Dogru bir elestiri

Ama söyle bir karsit görüs ile karsilik vereyim

Hoca müdahale etti ve takim daha geriye gitti oyuncular hazir olmadiklari icin

Zaha sakat geldi,icardi’nin aldigi kilolar ortada transfer süreci bazi nedenlerden dolayi uzun sürdü

Demirbay sakat geldi

Rakip otobüsü cektigi an kilit acmasi icin transfer edildi zaha

Yani uzun lafin kisasi biraz olsun sabir ve zaman vermek lazim

Ic sahadaki antalya macini örnek olarak vermissin,o macin kilit acan oyuncusu icardi bugun hazir olmamasina ragmen kafayi biraz daha cevirse top aglarla bulusmustu ve yine kilit acmisti

Bu oyuncularin transfer edilme sebebi senin belirttigin eksik noktalarin giderilmesi ve güclenmesi icin

Hazir olmadiklari icin sabir edecegiz bu kadar basit

Ilk mactan Lig bitti havasina girmenin anlami nedir genel anlamda diyorum normal bir durum degil bu

okan hocanın sucu yok daha 1 ay once burda okan hoacnın 2 sene kredısı var dıye dolasan arkadaslar vardı

Tudor degilde Montella bosta. Klas adam yakisir takima. Topcularin sevecegi bir isim. Nagelsmann filan ruya suan Erden Timur bile ikna edemez.
2026 ya kadar bayernle sözlesmesı varmıs 10 mılyon ıstıyorlarmıs nagelssmana nasıl oluyor bu

Linç yiyeceğim ama günay-apo-kazım oynamalı. Başka türlü işin içinden çıkılmıyor. Allah belasını versin bu sınırlamanın

Çok bıçak sırtı konuşmuş yav

Bu laf kime şimdi?

Oynamayanlar gider demiş. Zaniolo ve torreira oynamıyor şu anda

Zanio gidecek bariz zaten, toreye mi laf çakıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt