Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana şöyle sorayım rdas , geçen sene jesus yada İsmail Kartal olsa , fener o kadar puan toplayabilir miydi sence?
İsmail Kartal kalsa şampiyonluk şansı Jesusdan fazla olurdu, avrupa’da o kadar ilerleyemezdi belki onu bilemem. Galatasaray da Uefa’yı aldığında Hagi Popescu sayesinde aldı. Futbolcunun bireysel yeteneğini Td’nin başarısızlığı olarak göstermek nasıl bir kafadır?

Alınan oyuncular yanlış degil lakin kadro planlaması yanlış ilk ve öncelikli ihtiyaç iken ligler başladı bizde ortasaha yok bunun makul açıklaması olamaz bence

İsmail Kartal kalsa şampiyonluk şansı Jesusdan fazla olurdu, avrupa’da o kadar ilerleyemezdi belki onu bilemem. Galatasaray da Uefa’yı aldığında Hagi Popescu sayesinde aldı. Futbolcunun bireysel yeteneğini Td’nin başarısızlığı olarak göstermek nasıl bir kafadır?
İsmail Kartal mert Hakan irfan can rossi falan 60 puan anca alırdı. Onu bildikleri için bu sene iyi oyuncular getirdiler. Jesus o kadroyla çok iyi puan topladı. Saygı duyuyorum tabiki senin fikrine de.

Torreira sakatlandıktan sonra oraya transfer yapılması gerekiyordu. Hazırlık maçlarında sos veriyordu orta saha zaten. Zalgiris e zorlandın. Transfer yapamayan Kayseri’ye zorlandın. Trabzon a içeride yenilirsen ne olacak ?

İsmail Kartal mert Hakan irfan can rossi falan 60 puan anca alırdı. Onu bildikleri için bu sene iyi oyuncular getirdiler. Jesus o kadroyla çok iyi puan topladı. Saygı duyuyorum tabiki senin fikrine de.
Hocaya çok haksızlık yapıyorsunuz. Jesus dediğin hocanın yaptırdığı transferler ortada. Arao, Samet Akaydın, Oosterwolde vsvs. Sahi şampiyonlar ligine gitmenin yolu olan süper lig şampiyonluğunu en son ne zaman yabancı hoca kazanmıştı? Ya da yerli olarak alternatifiniz kim? Fatih Terim mi ?

Geçen sezon bittiği zaman herkesin transferde hemfikir olduğu noktalar neydi?

Sol bek (Angelino)

As forvet (İcardi)

Yedek forvet (Bakambu, Halil)

Kanatlar (Tete, Zaha ve gelirse Rashica)

8 numara (Kerem Demirbay,?)

10 numara (?)

Ben burada yanlış bir kadro planlaması görmüyorum

Yalnızca orta sahaları daha erken bitirebilirdik derseniz katılırım

Ama kadro planlaması yanlış yapıldı derseniz

Ona katılmam

Bir de 10 numara yerine iki 8 alabiliriz ona da katılırım

Set oyunu ile pozisyon oyunu aynı şey değil. Dünyanın tüm büyük takımları set oynayabiliyor.

Yerleşik savunmaya mantıklı ve süreklilik olan, topu zor kaybettiğin hücumlar edebiliyor musun, hayır.

Sen gidip gidip kolayca kaybedip sonra da geri koşuyorsun. Geçen sene de böyleydi.
En önemlisi top bizdeyken ne verkac denemesi nede bi oyuncuyu savunma arkasina kacirma becerimiz veya denememiz var. Al gülüm ver gülüm sansa bi pozisyon olusana kadar. Heleki ortadan karsi tarafi delmeye hic niyetimiz yok, bu birazda 10 no eksikliginden kaynaklaniyor. Bi saglam oyun kurucuyla hem kanatlari oynatirsin hemde forveti daha iyi beslersin. Bizim oyun beklerle berabere hep kanatlara kayiyor. Varyasyon cok az. Hoca antremanlarda takimi sete oturtup hep bunlari calismali, kapali savunmalari nasil cözerim bunun üzerine durmali.

Torreira sakatlandıktan sonra oraya transfer yapılması gerekiyordu. Hazırlık maçlarında sos veriyordu orta saha zaten. Zalgiris e zorlandın. Transfer yapamayan Kayseri’ye zorlandın. Trabzon a içeride yenilirsen ne olacak ?
Trabzon maçı zor gececek Sırf bu yüzden icerdiki olimpia maçında iyi oyun gormek ve morallenmek zorundayız. Üst üste 3 maç kötü oyun ritim bozar.

Kadro planlaması yanlış diyenlere saygım var ama 2 maça göre hoca asmak çok büyük yanlış. Torreiranın neden ikamesi yok ya da o olmayınca neden takımın seviyesi 3-4 seviye düşüyor bunlar tartışılmalı.

hoca takım birkac haftaya hazır olur diyor dogru fakat biz o süreci puan kayıplarıyla geçersek ne olacak

önemli olan takım hazır degilken puanları almak

Hocaya çok haksızlık yapıyorsunuz. Jesus dediğin hocanın yaptırdığı transferler ortada. Arao, Samet Akaydın, Oosterwolde vsvs. Sahi şampiyonlar ligine gitmenin yolu olan süper lig şampiyonluğunu en son ne zaman yabancı hoca kazanmıştı? Ya da yerli olarak alternatifiniz kim? Fatih Terim mi ?
Kanka ben neden jesus savunmak zorunda kaldım bilmiyorum ama buyur
Screenshot_2023-08-13-12-05-16-042.webp

Trabzon maçı zor gececek Sırf bu yüzden icerdiki olimpia maçında iyi oyun gormek ve morallenmek zorundayız. Üst üste 3 maç kötü oyun ritim bozar.
Ligde 4 maç 3 deplasman içerideki maç Ts. Kötü gidip 7-8 puan geri düşersen toparlaması zor. O yüzden bir şekilde bu maçları kötü oynasan bile 3 puan almak lazım. Geçen sene Gomiş ile alıyorduk, şimdi bu maç gitti, ama orta saha böyle iken tüm maçlar(kapanan Anadolu takımları) kısır geçeceği kesin.

Kaldığımız yerden devam edelim arkadaşlar

Lig uzun maraton bunlar illa olacak

Biz orta saha transferine yönelelim bir an evvel

Dünkü maç işin şakasının olmadığını net olarak göstermiştir diye düşünüyorum

Bize adam akıllı 2 orta saha lazım

Erden Timur'un vizyonuna güveniyorum ve

Fofana ile Dominguez hamleleri bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt