Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün gecede söylemiştim bugünde söylüyorum bize hem bağlantı hem de şutör bir oyuncu lazım. Her maç illa kaleye kadar girip golü atmak zorunda değiliz. Ya da Icardi her kafa topunu 90'a atmasını bekleyemeyiz. Şurada bir oyuncu olsa Zaha topu çıkarsa bizim kadroda bomboş şut çekip %100 gol atar diyebileceğimiz bir isim var mı cevabı basit yok bir ihtimal Zaniolo olsa olabilir. Ya da Zaha koşuya devam ederken önüne bırakabilecek biri var mı o da yok.

İşin özeti rakip boşluk verirse bize ceza kesen bir topçu lazım.

opy2udf.png
@Hayri Cund Sana dediğim pozisyon bu işte heis ilerisinde zaha 3 kişiyi yatırıyor kerem de aut çizgisinin orada zahayı izliyor orada ne yapıyorsa.

Dün gecede söylemiştim bugünde söylüyorum bize hem bağlantı hem de şutör bir oyuncu lazım. Her maç illa kaleye kadar girip golü atmak zorunda değiliz. Ya da Icardi her kafa topunu 90'a atmasını bekleyemeyiz. Şurada bir oyuncu olsa Zaha topu çıkarsa bizim kadroda bomboş şut çekip %100 gol atar diyebileceğimiz bir isim var mı cevabı basit yok bir ihtimal Zaniolo olsa olabilir. Ya da Zaha koşuya devam ederken önüne bırakabilecek biri var mı o da yok.

İşin özeti rakip boşluk verirse bize ceza kesen bir topçu lazım.

opy2udf.png

Kerem'in normalde 10 numara pozisyonunda oynadığı için buralarda olması lazım ama adamın oyun ezberi hep sol kanat üzerine olduğu için gene kanada atmış kendini.Nasıl yapacağız bilmiyorum ama bu takıma bi tane sert 8 numaranın yanında 10 numara/ofansif 8 de lazım.37lik Mertens sezon yükünü kaldıramaz hele üst üste 2 maç hiç kaldıramaz.

Torreira'nın yedeği yok. 8 numaraya oyuncu gerekiyor. Ne yazık ki en zayıf yanımız bu bölge kaldı. Ana iskelet zayıf. Bu bölgedeki yedeklerle aslar arasında dağlar kadar fark var. Şampiyomlar Ligi'nde bazı maçlarda iki ön libero ile oynaman gerekecek.
Oliveria, Torreira olmadan kötü gözüküyor. Bir an önce Kerem Demirbay, Abdulkerim, Kerem (Kazımcan, Günay) üçlü kombinsyonu yapmak lazım.
Hala Türk oyuncu havuzumuz zayıf. (Merih, Cenk Özkacar, Ravil Tagir, Yusuf Yazıcı, sol kanada Rıdvan Yılmaz ile alternatif bir havuz yaratman lazım)

Orada bir oyuncu olsa boş kalmayacakki orası, biri kapatacak.

Bu şekilde anlık görüntülerle yorumlanamaz, kaç kere böyle pozisyon oldu kimbilir ve muhtemelen o anlarda o noktada birisi vardır.

Dünkü maçı oyuncu eksikliğine bağladığımız sürece bir halt olmaz, rakibin ne olduğu belliyken, saçma sapan bir anlayışlar çıkarsak böyle olur sonuç.
Dün buna benzer 4 tane gol olabilecek bölgeden şutumuz vardı hepsi de bomboş çekilen şutlardı. Oliveira şutu uzak gibi görünse de şuta başladığı an bomboş pozisyondu. İyi bir şutör olsa rahatlıkla 0-1'e taşıyacak şut alanlarını bulurdu.

ce8q4k5.png

Erden timur’luk bir durum yok ortada

Basarisiz bir transfer dönemi geciyormus gibi algi yapmaya calisanlar hocaya sallayanlar ile ayni

Takimin orta sahaya ihtihaci vardi o konuda gec kaldik ama gereken yapilir

Düsmani disarda aramaya gerek yok kendi taraftarimiz sacmaliyor

Aynı değil. Takımı yönetemeyen bir hoca var, Kayseri'yi yenmek için 200 milyonluk transfere ihtiyacın olmamalı zaten.

Dün buna benzer 4 tane gol olabilecek bölgeden şutumuz vardı hepsi de bomboş çekilen şutlardı. Oliveira şutu uzak gibi görünse de şuta başladığı an bomboş pozisyondu.

ce8q4k5.png

D
Bence net pozisyonlar değil, şu karelerde 10 tane Kayserili var neredeyse, 1 sn sonra bambaşka bir foto oluşuyor böyle anlarda.

Dün bende sinirlendim ama fazla bir yangın var bu da normal değil işin diğer yönünden bakarsak da bu sonucu olumlu görüyorum eksiklerimiz çok net belli oldu.

1- Bu takıma iyi bir 8 numara lazım.
2- Zaniolo gidiyorsa 10 numara almamız gerekiyor çünkü kanat oyuncusu koyarsak kanada kayacaklar o bölge boş kalacak.
3- Bu takıma çok iyi şutör orta saha lazım Mertens rotasyona kayacağını düşünürsek yerine kimse o mevkide o bölgelerden gol atamaz.
Nerede oynatacağız reis yer yok Mesela örnek Felix'in gelmesini dönem başından beri çok istememe rağmen kimse almadı fırsat çıktı bir şekilde kiraladık diyelim. Yerli sınırı dengesini şuan bile zar zor kuruyorken ve kadro dengesini o zaman hiç kuramazsın. Muslerayı mı keseceksin gayet formdayken.

Hala ortasaha almak için ne bekleniyor ?

Bence net pozisyonlar değil, şu karelerde 10 tane Kayserili var neredeyse, 1 sn sonra bambaşka bir foto oluşuyor böyle anlarda.
Geçen senede çok şutumuz vardı gol oranımız yine düşüktü Zaniolo Fener golü, Mertens Alanyaspor golü, Mertens kupada Alanyaspor golü, Kerem Kasımpaşa golü ama önem arz eden Adana Demirspor'a attığımız goldü en kritik anda hiç beklemediğimiz Midtsjö attı muhtemelen o gol olmasa geri kalan haftalar adına da bambaşka bir senaryo olabilirdi. Aslında orada rakibe cezayı kestik seken topu müthiş vurup kapanan takımı açmıştık.

Umarım Zaniolo gitmez 10 numara adapte ederiz en azından bunu yapabilecek tek futbolcumuz o olabilir hem dar alan hem açık alan hem şutları füze gibi kiralık gönderirsek de bütçe yaratmıyoruz değmeyecek bir hamle olur.

Bir yerde Kerem'e kızmış tepkisi Kerem'e imiş diye okudum. Oynamama zizn vermiyor napıyor bu falan demiş yalan değilse. Yalnız Keremle iyi oynayan bek oyuncusu gerçekten ben de hatırlamıyorum. Kerem kendini çok geliştirdi ama sırıt dönük oynama, ilk temas ve bekle uyum hala çokçok yetersiz.
Bunları yapamayan adamın bizde işi ne ? Buarada ramos gelse dün takımı resmen sabote eden keremi komalık ederdi

Nerede oynatacağız reis yer yok Mesela örnek Felix'in gelmesini dönem başından beri çok istememe rağmen kimse almadı fırsat çıktı bir şekilde kiraladık diyelim. Yerli sınırı dengesini şuan bile zar zor kuruyorken ve kadro dengesini o zaman hiç kuramazsın. Muslerayı mı keseceksin gayet formdayken.
Abdülkerim - Kazımcan - Kerem oynar.

kazımcan kerem'e rağmen basıp gidiyor ya, sezonun genelinde 8+3'ten mütevellit sıyrılan yerli bence o olacak Abdülkerimden sonra

kerem yokmuşçasına takılıyor tertemiz

Transfer işini bitirip herkesin aklını takıma ve rakibe vermesi gerekiyor.

En çok transferi yapan değil en iyi oynayan kazanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt