- 26 Ocak 2021
- 41.399
- 40.682
- 3.078
Maçın 60'nci dakikasında benim vaziyet
![]()
Kolpa sana hiç pas atmayıp sürekli ileri kavisli top atttığında maçın 46.dakikasında sen.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçın 60'nci dakikasında benim vaziyet
![]()

Fenerbahçe geçen sene Giresun'a biz Giresun'a kaybettik 4 mağlubiyetten biri Giresun.Ne oldu lig mi bitti.yjne 10 maç serisi yaparız.Fenerbahce ise loserliga devam eder ilk 5 haftadan sonra hatta deplasmanlarda aşırı zorlanırlar.Dzeko yerine adam almazlarsa işi zor adamın yuruycek mecali kalmamış.Bizim tek rakibimiz cenk ghezzal dönerse bjk olur.Rebic de damga vurcakmis gibi hissediyorum
Turk tarihinin en buyuk hocasini yerin debine sokan taraftar toplulugundan ne beklersin.Millet kafayı yemiş. Rekorları alt üst ederek şampiyon olmuş hocaya edilen laflara bak.
1) Kısmet (bkz. Burak Yılmaz'ın CL'de parladığı dönemki piyasa ve yabancı kuralı vs. Cenk Tosun)@Naci Liboş
@Murat Durmaz
@Ali Bektaş
Bizim yillardir kroniklesen, oyuncu satamama nerden geliyor?
Sizce neden?
Bi sus be dayi bi suss.Sergenin yasli versiyonusun resmenerden timura laf söylemek banlanma sebebi olmalı ciddiyim
biz böyle adamı daha bulamayız
Allahım çıldıracağım okan hoca yüzünden herkes çöp olacak!!!!
korktuğum başıma geliyor
arkadaşlar şu camiada en son eleştirilecek en ufak laf söylenecek kişi erden başkan
burda niye geri dönersin be arkadaşım, niye
8 Numara isyanını başlatmanın zamanı
burada Dubois oyunda bile değil. Pası atıp boşa kaçan Zaha. Bu poziyon özelinde konuşuyorsan bir daha izleBurada Dubois %100 haklı, ancak o da tatava yapmasın. Kerem o pası atsa Dubois 4 adım ileri sürüp, durup sağına çekip geriye pas verecekti büyük ihtimal. Biz malımızı biliyoruz.
Evet artık bitmeli hocam kim gidecek kim gelecek bilmiyor, kadro çorba oldu. Transferi sonlandırıp artık önümüze bakmalıyız8 Numara isyanını başlatmanın zamanı
Elestirinin bokunu cikariyonuzDünkü maçtan sonra 0 eleştiri beklemiyorsunuzdur inş.