Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok garip. Kimsenin sampiyon olamayiz dedigini gormedim. Ama mac icerisindeki aksiyonlari yorumlayinca niye yanlis yapmis oluyoruz? Tekrar eden hatalari (bize gore) dile getirince bos yapiyor oluyoruz?
Bende anlamadım renktaş

Tamam bizde eleştiri ile hakaretin arasındaki farkı bilmek lazım diyoruz

Ama arada yaptığımız yapıcı eleştirilerde güme gitmesin bir zahmet

Mesela hocanın oyun formasyonunu sorgulayalım

Neden hep aynı formasyonda çıktığımızı konuşalım

Oyunu okuyamamasını konuşalım

Yaptığı yanlış değişiklikleri konuşalım

Konuşalım ki bunlar dile gelsin ve hoca umulur ki bunlardan ders çıkarsın

Semih nalbantin postlarinin ortalamaya gore mantikli kaldigi enteresan anlar yasiyoruz

Bundan sonra dakika dakika maçı irdeleyip tüm pas hatalarını, tüm yanlış koşuları, tüm kademe hatalarını, tüm pozisyon hatalarını görselleyerek linçleyelim pardon analiz yapalım..

Valla kim olur bilmem ama alınacak adamın 25-26 yaşından küçük olması+büyük başarılar elde etmemiş olmasını isterim.

Yav tamamen haybeye verilen puana sinirleniyoruz zaten kadro açıklanınca anladık böyle olacağını daha da çok sinirlendik. Saçma sapan bir ilk 11 yani tamamen artistlik başka bir şey değil, üstüne saçma sapan değişiklikler, güle oynaya kazanıp gövde gösterisi yapacağımız maçı yok yere vermek beni sinir krizine soktu tamamen bu maç üzerinde eleştiri yapıyoruz.

Bu transferle olurken bile soyle ucacaz boyle kacicaz demedim.Lig daha yeni basladi olur boyle seyler modunda takilmak lazim gecen sene sampiyon olan hocaya guvenin.Onune gelenden 4 yiyen torrente bile sabretti bu taraftar.
ben o çaycıya tribünden selamlarımı ilettim birkaç maçta o kısmı üstüme alınmıyorum
iyi de ben de hoca gitsin falan demedim ;D

En buyuk asklar, kavgayla baslar.

1691938541761.webp

adam yanlış pas verdi desen eleştrinin boku çıkmış oluyo
geçen sene şampiyon olduk diyip hiçbir şeye ses çıkarılmamalı
ifbliler gibi uçan kaçan takım geliyo antrenmalar kolej havasında geçiyo demeliyiz
Adam yanlış pas verdi diyene bir şey söyleyeni görmedim. Hoca değil, çöp, topçu değil, istifa diyenlere bunlar eleştiri değil saçma, boş yorumlar diyeni gördüm sadece. Sen şimdi bunlara eleştiri mi diyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt