Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam yanlış pas verdi diyene bir şey söyleyeni görmedim. Hoca değil, çöp, topçu değil, istifa diyenlere bunlar eleştiri değil saçma, boş yorumlar diyeni gördüm sadece. Sen şimdi bunlara eleştiri mi diyorsun?
adam beni alıntıladı ben kendimle alakalı yazdım bokunu çıkarıyosunuz yazmış görmedin mi

8273A47E-6F25-4A6E-9FB7-7B4A5AFD47AB.webp

Para harcayacağımız adam 8 numara olmalı

Gereken yapılsın

Bu arada artık oyuncu satsak fena olmaz

Dün dua edelim de şu pozisyon gol girmedi girmiş olsa 1 puandan da oluyorduk. İşin olumlu tarafı 1 puan kazanmış olduk. Geçen sene Konyaspor maçı gibi olabilirdi 4-5 dakika daha olsaydı %90 gol yerdik.
7qazdcd.png
Buna niye dua edeyim dün dua edeceğim bir pozisyon varsa Mertens'in ve ardından Sergio'nun saçma şekilde kaçırdığı goldür o gol olsaydı zaten maçı rahat kazanırdık.

Bir diger garipsedigim olay ise yeni geldi takimi tanimiyo, alismasi sure alir falan filan. Hagi ilk macinda yazmadi mi? Drogba ilk macinda 70' te oyuna girip 71'de kafayi cakmadi mi? Harry Kane iki gun once imza atmis, bambaska bir ligte kupa finaline cikiyo. Herkes aliscak diye beklersek isimiz var. Futbol 90 dakikalik oyun ama gol atmak icin yarim saniyelik aksiyon bazen yeterli olabiliyo. Kerem mesela macin o dakikasinda henuz gol atamamisken, rakip sahanin ortasindan donup kaleye gidecegine 20metre gerideki arkadsina pas atmasi pozisyon olarak nerede oldugunun farkinda olmadigini gosterir. Oteki Kerem'in abuk subuk paslar atmasini "ilk maci" diye gecistirmek bence sacmalik. 31 yasindaki adamin niye ilk maci oluyormus? Alman MT'nda 10 numarada oynayacak kadar yukselmis birisinin kimlerle oynadiginin ne onemi olabilir? herkes ayni 50x100 sahada 11'e 11 oynamiyor mu?

Bu kadar beklentiye gidip sakatlıklarla problemli yaz kampını Torreira ile yapmış herifi alırsak ve işin sonunda bir sakatlık falan yaşayıp Berkan ve olivieraya kalacağımızı düşünürsek
Renatonun olma ihtimali düşük. Belki fırsat zırvasına 2. Orta saha transferi olarak olabilir anca

Oyuncu fizik durumu yeterliyse alışması için koyarsın ilk 11'e yedekten alıp verimini düşürüyoruz Zaha ilk 11 oynamalı önümüzdeki ilk maç

Öğleyin dedim, taraftar çok tepkili akşama bi isim atarlar ortaya vs taraftarın gazını alırlar diye :)

Bu hafta bi orta saha gelse okan hocam aralığa anca oynatır. Her geçen gün zarar yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt