Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav şu lig niye başladı durup dururken

boş yere moralimiz bozuldu

1691940278500.webp

genduzo veya paradas bugün istanbula inse, okan burukun mantigina göre en erken 1 aya hazir olurlar

o zamana kadar puan farki bile acilabilir
Okani uyaracak gerekirse yonetim. Cok radikal ilk 11 konusunda. Oyuncu değişikliği cok geç yapıyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya olm guendouzi ortadan topu alır yardırır, pas verir pas alır, ilerde boş kalıp şut çeker.
Berkan için hayal ettiğiniz her şeyi yapar bunun üzerine hala transfer falan lazım diyorsanız lige falan da başlamayalım takımı olduğu gibi Araplara gönderelim orada oynasınlar.
Hem kafamız da rahat eder.

Dün gecede söylemiştim bugünde söylüyorum bize hem bağlantı hem de şutör bir oyuncu lazım. Her maç illa kaleye kadar girip golü atmak zorunda değiliz. Ya da Icardi her kafa topunu 90'a atmasını bekleyemeyiz. Şurada bir oyuncu olsa Zaha topu çıkarsa bizim kadroda bomboş şut çekip %100 gol atar diyebileceğimiz bir isim var mı cevabı basit yok bir ihtimal Zaniolo olsa olabilir. Ya da Zaha koşuya devam ederken önüne bırakabilecek biri var mı o da yok.

İşin özeti rakip boşluk verirse bize ceza kesen bir topçu lazım.

opy2udf.png
Orada olması gereken kişi Zaha'nın ensesinde bekliyor çünkü mevkisi orası değil.

Hafta içi maç var transfer olmaz fln olayları olmaz inşallah. Bir an önce alalim orta sahaya birini

Guendouzi hayalimdeki orta saha keşke mümkün olsa ama sanmam. Marsilya cengiz eşeeeğini bile fenere 2 hafta ne çileler çektirerek istediği fiyata kitledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt