Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira kadrolara yaziliyor da adam ortada yok bir hafta dizi bir hafta basi sonra ishal oluyor simdi kasiginda agri varmis bu konuda bize yalan anlatiliyor gibi hissediyorum sürecten hiç mutlu degilim

Guendouzi ile ilgili bu zamana kadar hiç haber cikti mi? Veya kendi istegimizle mi yola çiktik bu iddia ya? Kisaca GSC uydurmasi mi?

Guendouzi ve Spertsyan yangınlarını başlatan benim. Transfer sezonu başında benim yoğun isteğimle coştuk.

Haberler ilk kez kabarıyor..

Başarılı olursam çok sevineceğim..

4 3 3 oynayıp inceleri kerem demirbay yapsa olmaz mı.
Muslera
Boey Nelson Abdülkerim kazimcan
Torrera Kerem d .gunduzi
Tete icardi zaha

Futbol sihirbazı hocamızın müthiş taktiği bu adam bu kafadan çıkamadı bir türlü.

Ya bırakın bunları dangalak herifler pp'sine guardiola, mourinho yapan kendini profesör zannediyor.
Bizi geçen sezon şampiyon yapan da bu sistemdi öyle ayakla felan çıkmıyoruz uzun oynayıp baski yapiyoruz.
Rakip pres yaparken pasla çıkmak dünyanın en aptalca en saçma taktiğidir

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Iste o zaman Talisca'nin geri donmemesini kaldirabiliriz. Ancak Icardi ya da Zaha Talisca'yi dovebilir. En azindan onlar kadar geri donmesi lazim.
Geri dönmeyen 3 lüyü rashica gibi bir kanatla kaldırabiliriz bence. Torreira ve guenduziye yardım eden rashica ile birlikte ortasaha defabsif manada taş gibi olur

Gendürzü gelirse şahane olur. Çok yuhaladık ama bağrımıza basmasını da biliriz

Yanlız uzun zaman sonra bir oyuncu hakkında tek bir olumsuz konuşan bir üye olmaması sıkıntılı görünüyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt