Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mektep çağının tüm güzel duygularının mahsulü olan bu his, bizim için ne olgunluğumuzda ne de çökme devrimizde tükenmek, gevşemek bilmez. İçtimaî hareketler ve bağlılıklar, spor hayatı, içimizde bu duyguyu daima taze tutar ve bizi iyimser bir ruhla yaşatan hâdiseleri etrafımızda durmadan dolaştırır.

Bu cereyan o kadar kuvvetlidir ki, aynı mektepte feyzalmayanlar bile bize bir müddet katıldıktan sonra bizim kadar GALATASARAYlı olurlar.

F3bFldaWQAEwYkJ

Genduezi fred cucesinden daha iyi oyuncu. Hem takim boyunu yukari cekeriz(1.85). Hemde yas ortalamasini dusurecek ilk onbirdeki. Zaniolo'dan bons gelmeden alabilir mi bizimkiler bilmiyorum.

Kıvırcık arkadaşı ilk defa Arsenal’de izlemiştim baya etkilenmiştim Arsenal baya karışık bi dönemden geçerken oda nasibini almıştı . Gedsonun ismini ağzına almaz forumdaki arkadaşlar bu arkadaş gelirse .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genduzi iyi oyuncu ama 10 numarasız oynadığımız ve Kerem'in artık hangi mevkideyse o rolü doldurmaya çalıştığı senaryolarda kapalı rakiplere karşı atak yönlendiriciliği ve pasla yaratıcılığı yetmez gibi geliyor bana. Eğer Icardi-Zaha-Kerem-Tete gibi dörtlülerle oynayacaksak onu da yapabilmesi lazım 8 numaranın sanki... Ha Genduzi'yi bile beğenmeme lüksümüz var mı bilmiyorum ama bana başkalarının iddia ettiği gibi cuk oturuyor gibi gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt