- 1 Ağustos 2009
- 47.062
- 49.371
- 4.878
Savunma yönü top çalması ve dikine gitmesi enfesSavunma yönü daha kuvvetli olan bir 8 no ile verattiyi ileride kullanabiliriz diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savunma yönü top çalması ve dikine gitmesi enfesSavunma yönü daha kuvvetli olan bir 8 no ile verattiyi ileride kullanabiliriz diye.
Bu kadro ligin ebesini şey eder——Zaha-Icardi-Tete/Zani——
—Veratti-Torreira-Guendouzi—
-Angel-Abdül-Nelsson-Boey-
————Muslera————
CL
Alınamaz, Tete yada başkası kiralık giderse bilmemZaniolo gitmese de rashica alınmalı bence. Rashica bu takım için önemli bir isim. Kanatların hepsi açık alan topçusu ve pas kabiliyetleri kötü. Rashica kolay top kaybetmeyen dar alanlarda iyi oynayan bizim için kıymetli bir topçu
Fener yenilirse yazdıklarına herkes katılacaktır rtaş sonuca bağlıLigin en iyi kadrosu hala bizde!
Muslera'dan iyi kaleci
Boey'den iyi sag bek
Nelsson ve Abdülkerim'den iyi stoper
Torreira'dan iyi ön libero
Zaha, Kerem, Tete ve Zaniolo'dan iyi kanat oyuncusu
Icardi'den iyi forvet
YOK.
Hull city maçında böyle önemli adamı oynatmanın mantığı nedir.
Sorma ya Terim de böyleydi. Yeni transferi sahada görmemiz 1 ayı buluyor.Okan Hoca biraz abartiyor bu isi. Herkes tak diye oynatiyor.
Ortada birşey yok gibi geliyor ama sanıyorum forumda birilerinin kulüple ciddi yakın bağı var.Geçen sene ismi geçmeden toreira lafları atılmıştı toreira geldi.Bu sene kamada diye isim ortaya atıldı kulüp uğraşmış olmamış falanOrtada bir haber yokken adamın adını yaza yaza getirecez vala![]()
Sınıra takılıyorsa bilemem de. Miço sergio falan gönderilebilirse iyi olurAlınamaz, Tete yada başkası kiralık giderse bilmem
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
buna rağmen oynanan oyun ve dünkü sonuç skandal umarım kısa sürede düzelirLigin en iyi kadrosu hala bizde!
Muslera'dan iyi kaleci
Boey'den iyi sag bek
Nelsson ve Abdülkerim'den iyi stoper
Torreira'dan iyi ön libero
Zaha, Kerem, Tete ve Zaniolo'dan iyi kanat oyuncusu
Icardi'den iyi forvet
YOK.
Dikine gitmesi inceci araya pasları mükemmel.Top çalması çok dikkatimi çekmemişti.Öyleyse muazzamSavunma yönü top çalması ve dikine gitmesi enfes
ilk maçta oynatmasın bi zahmet. Kıymetli topçuları haftalarca saklamayı biliyorOynaması gerekir. Oynatmayınca nasıl hazırlanacak takım? Zaten aslar yarım devre oynadı o maç.
hükmen mağlup 10 yabancı çıkarsakBu kadro ligin ebesini şey eder
herkes kafasini kumdan cikarip sezonun basladigini hatirlarsa olabilir.buna rağmen oynanan oyun ve dünkü sonuç skandal umarım kısa sürede düzelir
gunduziiiii
Bu arada ben o maçta takımın çok net bir futbol oynayacağını düşünüyorum takım hazır dğeil lafı şöyle aslında oyuncular hazır değil ve birbiriyle oynamayan bir oyuncu grubu var 2-3 haftaya tabanca gibi oluruz geneHazır değiliz lafından sıkıldım. Bir tek Zalgiris karşısında kabul edilecek olan bu bahaneyi duymak istemiyorum.
Ljubljana maçında Torreira Icardi Zaha Angelino kim varsa adam gibi oynamalı.
ben işleve önem veren biri olduğum için veratti bu lige icardiden bile daha fazla gelir.O yüzden keşke olsa diyorumfredi istemiyordum boyundan dolayı verratti de istemem
hayirdir simdi de verratti mi geliyor?Savunma yönü daha kuvvetli olan bir 8 no ile verattiyi ileride kullanabiliriz diye.