Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15m euro yatırım yaptığımız adamı niye 3e kiralayalım bi akıllı sizsiniz
3 milyon kiralama bedeli satın alma opsiyonu kullanmazlarsa 5 milyon cezai madde varmış. Aslında cezai madde 10 olursa yada kiralama bedeli 5 cezai madde 7 falan olursa kabul edilebilir olur. Çünkü o zaman bonservisini almazlarsa bile biz bize olan bonservis maliyetini karşılıyoruz neredeyse ve Zaniolo'da elimizde oluyor.

duyum yoksa uyuyalım
icon_dodo.gif

3 milyon kiralama bedeli satın alma opsiyonu kullanmazlarsa 5 milyon cezai madde varmış. Aslında cezai madde 10 olursa yada kiralama bedeli 5 cezai madde 7 falan olursa kabul edilebilir olur. Çünkü o zaman bonservisini almazlarsa bile biz bize olan bonservis maliyetini karşılıyoruz neredeyse ve Zaniolo'da elimizde oluyor.

O zaman direk 10m euro kiralama bedeli +20m opsiyon olsun.Cezai madde neymiş

Tottenham Kane’in yerine santrafor aldı mı? Juventus Vlahovic’i Tottenham’a satarsa gelen parayla Zaniolo’yu alabilir.

yönetim bukadar ciddi baskının üzerine zanioloyu beleşe hemde kiralık veremez o karara imza attıgı an divanda sorgulanır net

Bu arada Ferdi'nin kırmızı kartını ve penaltıyı sadece Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç konuştu sanırım bir de Yakup konuşmuş ben onu görmediğim için bilmiyorum ama diğer Gs muhabirleri suspus. Bu da gösteriyor ki hem dijital hem Tv medya tamamen ellerinde bu da Koç oradan gitmeden değişmeyecek gibi reklam korkusu ve para ile desteklemesi yüzünden.
bu olay çok basit aslında yalı el altından para veriyor bizde verecez gerekirse hatta sabuncu gibi birini secip dijital medya kurduracaz ki coktan yapmalıydık
bizim yöneticilerin 2-3u haric tamamı pasif tipler maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt