Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.261
- 25.614
- 3.183
Satma konusundaki beceriksizliğimizden ötürü Zaniolo'yu 3'e kiralarız diye korkmuyor değilim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 milyon kiralama bedeli satın alma opsiyonu kullanmazlarsa 5 milyon cezai madde varmış. Aslında cezai madde 10 olursa yada kiralama bedeli 5 cezai madde 7 falan olursa kabul edilebilir olur. Çünkü o zaman bonservisini almazlarsa bile biz bize olan bonservis maliyetini karşılıyoruz neredeyse ve Zaniolo'da elimizde oluyor.15m euro yatırım yaptığımız adamı niye 3e kiralayalım bi akıllı sizsiniz
Tüm stat beni sev diye bağırıyor.Bu ne yaaa
3 milyon kiralama bedeli satın alma opsiyonu kullanmazlarsa 5 milyon cezai madde varmış. Aslında cezai madde 10 olursa yada kiralama bedeli 5 cezai madde 7 falan olursa kabul edilebilir olur. Çünkü o zaman bonservisini almazlarsa bile biz bize olan bonservis maliyetini karşılıyoruz neredeyse ve Zaniolo'da elimizde oluyor.
bende öyle umuyorum, bu yabancilar ne yasiyorlar o halde kendilerince?Yok öyle bir şey. Erden bey varken ihtimali 0
bu olay çok basit aslında yalı el altından para veriyor bizde verecez gerekirse hatta sabuncu gibi birini secip dijital medya kurduracaz ki coktan yapmalıydıkBu arada Ferdi'nin kırmızı kartını ve penaltıyı sadece Haluk Yürekli ve Gökhan Dinç konuştu sanırım bir de Yakup konuşmuş ben onu görmediğim için bilmiyorum ama diğer Gs muhabirleri suspus. Bu da gösteriyor ki hem dijital hem Tv medya tamamen ellerinde bu da Koç oradan gitmeden değişmeyecek gibi reklam korkusu ve para ile desteklemesi yüzünden.
Dogruysa, Zani teklifi kabul etmis, gitmek istiyo demek
Bu artık saçmalık. Bu adam kimde bu parayı ediyor vallahi yok artık diyorum.
Cezai madde kiralayan kulüp opsiyonunu kullanmazsa devreye gidiyor ve opsiyonu kullanmadığı için o bedeli ödüyor sana.O zaman direk 10m euro kiralama bedeli +20m opsiyon olsun.Cezai madde neymiş