Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu teklife cevabı sucureis vermeli kendine has yorumuyla, yönetim muhattap falan olmamalıverdikleri bu teklifte 1 güncelleme yok paylaştıklarına göre
villa bekliyor diyor herif
◉ € 3 milyon kiralama ücreti için resmi teklif verdi.
◉ Karşılanan maaş.
◉ € 20m satın alma seçeneği maddesi.
◉ € Villa'nın Zaniolo'yu satın alması durumunda potansiyele kadar 7 milyon eklenti € 27 milyon paket.
herifin aklını çeldilerse diretir keltoş ve ekibibu teklife cevabı sucureis vermeli kendine has yorumuyla, yönetim muhattap falan olmamalı
ben hayatım böyle şerefsiz, haysiyetsiz bir oe görmedim. marcaoyu da aynı şekilde kopardıherifin aklını çeldilerse diretir keltoş ve ekibi
Hala kötü teklif. Boşuna mı koyduk o serbest kalma maddesini biz anlamadım. 50 küsür para verdilar Diaby'e.Aston Villa zorunlu kiralamaya dönmüş diyolar. 5m kiralama+20m zorunlu+7m bonus
bonus işi boş işAston Villa zorunlu kiralamaya dönmüş diyolar. 5m kiralama+20m zorunlu+7m bonus
Adam idmanda daha nolsun istiyorsunuz anlamadımZaniolo gece hayatı mı hızlı, kuluple tüm bağı kopmuş gibi. Öyle bir oyuncumuz yokmuş gibi davranıyor kulüp hesapları ve Okan hoca. Sanki ciddi satın alma teklifleri de yok.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fotosunu bile torreadan gördük. Adama laf atmadım, kulüp ve hoca çok gizli davranıyor oyuncu hakkında. Daha şeffaf olmak lazim.Adam idmanda daha nolsun istiyorsunuz anlamadım
pro clubs oynuyordur.
Web sitede antrenman günlüğünde boy boy fotoğrafları var ama nedense sosyal medyada paylaşılmadı.Fotosunu bile torreadan gördük. Adama laf atmadım, kulüp ve hoca çok gizli davranıyor oyuncu hakkında. Daha şeffaf olmak lazim.
Y. Demirle de benzer şeyler olmustuFotosunu bile torreadan gördük. Adama laf atmadım, kulüp ve hoca çok gizli davranıyor oyuncu hakkında. Daha şeffaf olmak lazim.
bu sezon benim için bitmiştir hadi eyvallah