Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolonun geldiğinden beri saha içindeki tavırlarından pek hoşlanmadım açıkcası.Kendini takımın üzerinde görüyor gibi geldi bana.İtalyayla oynadığı hazırlık maçında her topu basit oynayan,her topa koşu atan adam bizde kendini Messi falan zannetmeye başladı 3-4 kişinin arasına girip saçma sapan toplar kaybetti.Okan hoca o dokunuşu yapabilse muazzam katkı verebilecek bi oyuncuydu ama bu fake sakatlık muhabbetinden falan anladığım oyuncu pek olumlu geri dönüş yapmamış.Bu saatten sonra yolları ayırmak en mantıklısı bir şekilde 30m euro paramızı alıp yolumuza devam etmemiz lazım.

Zaniolonun geldiğinden beri saha içindeki tavırlarından pek hoşlanmadım açıkcası.Kendini takımın üzerinde görüyor gibi geldi bana.İtalyayla oynadığı hazırlık maçında her topu basit oynayan,her topa koşu atan adam bizde kendini Messi falan zannetmeye başladı 3-4 kişinin arasına girip saçma sapan toplar kaybetti.Okan hoca o dokunuşu yapabilse muazzam katkı verebilecek bi oyuncuydu ama bu fake sakatlık muhabbetinden falan anladığım oyuncu pek olumlu geri dönüş yapmamış.Bu saatten sonra yolları ayırmak en mantıklısı bir şekilde 30m euro paramızı alıp yolumuza devam etmemiz lazım.
Abi Zaniolo olmasada olur, nereye gidecekse gitsin

skor geldiği sürece evet bir şey olmaz. 2 maç kaybedelim bak neler oluyo zaniolo gitti diye hep oradan vuracak taraftar. gs taraftarını tanımamıssın aziz kaan.
Lig bitmiş Fb maçındaki attığı golleri izleyip izleyip buraya Zaniolooo diyen kitleyi zaten tanımakta muhattapta olmak istemiyorum. Ben Zaniolo 'yu İstanbul ve Zalgiris maçlarında çok iyi izledim, bana yetti.

Oyuncu satmada inanılmaz beceriksiz bir yonetime sahibiz, sorun ne anlamadım ?

Bu arada veratti mevkisinin en önemli 5-6 oyuncusundan biri bundan şüphe yok ama gelirse torreira ile birlikte orta sahada hava hakimiyeti tamamen kaybolur gibi duruyor

Gerçi Oliveira’da aynı şekilde hava hakimiyeti olan bir oyuncu değildi ama Avrupa’da sıkıntı yaşayabiliriz bu konuda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yusuf Demir'e ne oldu mesela? Millet çöpünü bile 4-5'e okuturken biz Anadolu kulüplerine oyuncu peşkeş çekmeye devam ediyoruz.

Emre Kılınç 0 bonservis
Taylan 0 kira
Taşdemir 0 bonservis
Cicaldau 0 kira
Ross 0.25 kira
Mostafa 5.75

Nantes yetkilileri kafasına vuruyordur ulan beklesek bedavaya çözerdik bu herifi diye.

aston villa ekibi ve monchiye sözleşmedeki 35 milyon maddesini gösterip ya bunu öde ya da s..tir git diyecek bir yönetici yok mudur?
Malesef sanki ordan gelecek paraya ihtiyacagimiz var havasi olustugu icin herlade herkes bizi kaziklama yarisina girdi. Zani satma düsuncesi vardiysa tete gelmeden acilen daha iyi sartlara satilirdi.

Simdi zaniye ihtiyac duymuyorlar mecbur satacaklar görüsü hakim. O vakit poker faceni cikarip satmiyorum diyecek iraden olmali.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fener maçlarında tartışmalı pozisyonlarda trtdeki hünkar isimli eleman hemen kural buluyor. Bu ilk değil bir kaç senedir düzenli olarak yapıyor bunu. pozisyon fenerbahçe lehine olsaydı kural mural gündeme gelmezdi.

Fotosunu bile torreadan gördük. Adama laf atmadım, kulüp ve hoca çok gizli davranıyor oyuncu hakkında. Daha şeffaf olmak lazim.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun da açıklamasını yaptı Erden Bey. Hem gelenlerde hem gidenlerde şeffaflık istiyorlar ama her açıklama sizi bir tık rahatlatırken kulübün elini aynı oranda zayıflatıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt