Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakup Çınar: "Renato Sanchez de gündemde ancak Veratti gibi onun da çok fazla talibi var. Galatasaray Renato Sanchez’i de kiralamak istiyor…"

dün gitmedi mi bu
okan hoca mourinho'yla vs atıyor herhalde

Zaniolo konusunda Erden'e guveniyorum açıkçası yoksa başkana filan kalsa kiralık fln göndermeyi onaylardi muhtemelen,erden elimizdeki en büyük potansiyeli bedava vermez

bunca yıllık taraftar olarak sen de bilirsin ki muslera yedeğe düşerse ilk yediğimiz golde günay'ın üzerine bütün stadyumu yıkarlar. hatası olmasa bile
taraftar gözünde kalede yerli olarak kredisi olacak tek bir oyuncu var o da ts'de oynuyor.

öte yandan ben emin'in bizde 11 oyuncusu olabileceğini düşünmüyorum. olacaksa da şimdi olmaz.

Biz Fred transferinde bonservisi yükseltmedik şimdi daha iyisi için ne gibi bonservis bedeli ödeyeceğiz görelim bakalım.

Selam arkadaşlar yeniyim grupta. Zaniolo giderse ki hiç gitsin istemiyorum. Veda şarkısı belli bence.
“Gittin sen bana gitmek için gelmiştin
Geride yavaş yavaş eriyen
bir kurşun bıraktın
Bıraktığın şekilden çok
daha başkasına bürünen
Ve bir daha asla eskisi
gibi olamayacak bir kurşun
Gerçekten bir daha hiçbir
şey eskisi gibi olmadı.”

Yusufun opsiyonu düsük olursa adam gibi bir pay koydurmaliyiz. Basel gecen sene Amdouniyi 4 milyon opsiyonla kiralamisti, bir sene parlatti ve 18e satti. Hele Rapidin Spor Direktörü Yusuf'da daha bonuslar ve satistan payimiz var ve bunun sayesinde 10 milyon € civari toplam kazanmis olabiliriz demisken yoksa iyi zarar yapariz.

bizim sermaye arttıkca
fbjk transfer yapıyo
hadi hayırlısı sadakasını bu itlere mi veriyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt