- 4 Ağustos 2009
- 91.033
- 72.465
- 5.358
Sanceze en cok sergio sevinir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanches'i sallayin ya. Sirf isim fetisti olmaktan vazgecelim.
Sakatlik gecmisine baktim simdi buna futbolcu demek epey zor, hastaneden ciktigi yok cunku.
Yav size göre Torreira da hayaldi icardi de zaniolo dahaklısın KDB yada bernardo silva falan almalıyız acilen!
Daha önce "x" ile baslayip icinde Burhancanterzii ismini bulunduran bir linke tiklayacagimi düsünmezdim
Sanches'i sallayin ya. Sirf isim fetisti olmaktan vazgecelim.
Sakatlik gecmisine baktim simdi buna futbolcu demek epey zor, hastaneden ciktigi yok cunku.
Ölüsünü bilmem ama dirisi yaparbeyler bu arada renato'nun ölüsü bizim ligde iş yapar mı ?
çünkü adam sezon içinde ölüp ölüp diriliyor
üstad dünden beri senin linkleri gördüğümde ürküyorum.
hamster fare linki gibi link atıyosun.
FIFA oynuyoruz gibi dusunuyor cogu arkadas maalesef, gercekten uzak yasiyorlar ani. Ben takima futbolcu istiyorum, isimli biri reklam yapsin diye belki de cani isterse futbol oynar diye bekleyecek luksumuz yok.millete pogba de mesela uçarlar
sebebi de o transfer gerçekleştiğinde watsapptan twitterdan fenerli arkadaşına gider yapacak
bunlar futboldan çok bu ilgiyi seviyor
Nereye (ve neden) gonderdik ki ? Bizim doktorlar ne yapiyormus?Ekli dosyayı görüntüle 214940
bi de gittik renato eşşeğinin tedaviği olduğu(olamadığı) yere gönderdik torreira'yı, o günden beri arazi adam
aynı yere oliveira'da gitti şut çekmeyi unuttu geri geldi

Lemina'yı alabilseydik keşke adam bizde sakatlık yaşadı diye kronik muamelesi görüyor. Alakası bile yok.Renato leminadan beter olur. Uzak durmak lazim.
Elon, twitter ı Ziylan Gruba satmış, logo bundan dolayı değişti, Kinetix oldu.Dunden beri twitter linkleri X ile basliyor bende ilk once bu ne dedim, sonra farkina vardim. Korkmayin yani![]()
PSG'den alinabilecek tek orta saha o zaten.Sanches yerine Soler'i tercih ederim PSG'den.
Nereye (ve neden) gonderdik ki ? Bizim doktorlar ne yapiyormus?
Ayrica o profil foto ne![]()
Sakatlik problemi yok ki, herif yasiyor mu belli degil az once arkadasin dedigi gibi sezon icinde olup olup diriliyorSanches sakatlik problemi olmasa zaten bize düsmesi imkansiz olurdu

https://x.com/burhancanterzii/status/1691047532644663297?s=46&t=JBKPNE8LCZkWZDFP8BxO-ADomain ismi değişti güncellemeyle (twitter.com X.com oldu) şimdi her güncelleyen de aynı sorun olacak. Forum yönetimine yazdık bakalım.