- 18 Mayıs 2011
- 53.495
- 57.470
- 4.613
Harbi mi o zaman iyidir yaveski szoboslaiye biraz benziyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbi mi o zaman iyidir yaveski szoboslaiye biraz benziyo
Oliveira gibi derken pasları iyidir seken topları hücumda kazanır boşta sahipsiz top kazanır çok daha fazlasını verir.
ama ben futbolcudan çok anlamam üstad.Harbi mi o zaman iyidir yav
postu yenge görürse
De Paul olma ihtimali varsa ona yürürdüm ben daha garanti olmaz mıOliveira gibi derken pasları iyidir seken topları hücumda kazanır boşta sahipsiz top kazanır çok daha fazlasını verir.
Topçuyu bilmiyorum da diğer konulardan anlıyorsun reis.ama ben futbolcudan çok anlamam üstad.
kroos'a daha çok benziyor.
evet buldum kroos.

maça doğru ağrısı başlarZaniolo takimla birlikte calisiyor, yarin ki macta oynatilsin o zaman.
İhtimal dahilindeyse zaten net almalıyız ama Atletico cephesinin düşüncelerini bilmiyoruz ne planlama yapıyorlar acaba başka oyuncu mu istiyorlar menajerler yoluyla ayrılabilir diye haber mi saldılar. Eğer %1 ihtimal dahi varsa kovalamak lazım.De Paul olma ihtimali varsa ona yürürdüm ben daha garanti olmaz mı
Zaniolo 30M'a Yenikale Birlik'e hayırlı olsun.Artık Tonali bile gelse şaşırmam. Gudubet gitti
Ekli dosyayı görüntüle 214955
Abdurrahim Albayrak olaydi once de paulu isterdi onu red ettiklerin de de ozaman Saul'u verin derdi alırdıkİhtimal dahilindeyse zaten net almalıyız ama Atletico cephesinin düşüncelerini bilmiyoruz ne planlama yapıyorlar acaba başka oyuncu mu istiyorlar menajerler yoluyla ayrılabilir diye haber mi saldılar. Eğer %1 ihtimal dahi varsa kovalamak lazım.
Guluyor ama ici kan agliyor sankimAdam gülüyor yaw napsin takla mi atsin
Evet bu hafta başladıArap ligi şu an oynanıyor mu
tşk libosumTopçuyu bilmiyorum da diğer konulardan anlıyorsun reis.![]()
İyi ki artık öyle bir yöneticimiz yok, Erden Timur De Paul olmasa da en azından o seviyelerde düşünüyorsak ona yakın birini alıp gelir.Abdurrahim Albayrak olaydi once de paulu isterdi onu red ettiklerin de de ozaman Saul'u verin derdi alırdık
Oyle bir durumda hoca ile problemli oldugu gun yuzune cikmis olur. Ayni Yusuf'ta oldugu gibi.maça doğru ağrısı başlar