Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.488
- 8.852
- 1.698
Kabul edelim romadan transfer çalımı yedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah transfer çalımı atan romadan razı olsun o halde.Kabul edelim romandan transfer çalımı yedik
Hiçbiri imkan dahilinde değilSaul, Guendouzi, Dominguez, Gravenberch, Fofana, Ndombele
Gelsin biri artık
Oyuncu havuzu çok daraldı kim gelecek ya merak içerisindeyimHiçbiri imkan dahilinde değil
%20 ihtimalle saul kiralık olabilir o kadar, paradesi beğenmeyenler saul görse intihar eder
Saul guendouizi salı guendouzi olarak okudum beynim oyunlar oynuyorSaul, Guendouzi, Dominguez, Gravenberch, Fofana, Ndombele
Gelsin biri artık

Biz bu zamana bırakmadık sorun orada, ilgilenilen oyuncular üst düzey olunca süreç ister istemez uzayabiliyor. Yani istediğimiz oyuncular tamam ben geliyorum dedi de biz dur gelme demedik sonuçta.sorun alınan oyuncularda degil hasan bencede dogru oyuncular alındı muazzam bir hucum gucumuz oldu lakin ortasaha torreira cıkar rezalet ötesi zerre abartmıyorum ,insanları kızdırında bu
yanı en acil bölgemiz bekler degil os iken neden ortasahayı bu zamanlara bıraktık ateşle oynuyoruz resmen
Ters totem kötümserliği açmışsın yine.Hiçbiri imkan dahilinde değil
%20 ihtimalle saul kiralık olabilir o kadar, paradesi beğenmeyenler saul görse intihar eder
Yok realite bunlarTers totem kötümserliği açmışsın yine.
1-guendouziOyuncu havuzu çok daraldı kim gelecek ya merak içerisindeyim
Dominguez niye o kadar geride yav1-guendouzi
2-fofana
3-ndombele
4-exequiel palacios
5-haidara
6-mckennie
7-dominguez
8-mady camara
9-pobega
Ters totemime güveniyorum diyorsun yani.Yok realite bunlar

0-ferrara1-guendouzi
2-fofana
3-ndombele
4-exequiel palacios
5-haidara
6-mckennie
7-dominguez
8-mady camara
9-pobega
sıralama önemsizdir transfermarkt bedellerine göre yaptım ondan öyle oldu herhaldeDominguez niye o kadar geride yav