Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zanioloyu kimseye çakamayacağımızı anladığımıza göre en azından kiralık gönderip kendisini göstermesini ümit etmenin vakti geldi

lazio mu bizim listeyi calmıs biz mi anlamadım

Angelino transferine sevinenler, super bir sol bek aldik diyenler , hazir olmadigi icin ilk iki macinda iyi oynamayinca kadroya hemen Kazimcan'i yazmaya basladilar. Ayni kisiler diger yeni transferleri oynatmadigi icin Okan Hoca'yi elestiriyor.

Zaniolo’nun zorunlu opsiyon icermeyen kiralik transferine onay verecek bir yetkilisi varsa, o yetkili oyuncu satis islerinden uzak tutulmali ve hic bir kulup ile oyuncu satisi konusunda masaya oturmamali. Erden Timur da dahil buna.

Zaniolo kiralama ne kadar mantıklı bilmiyorum saçma sapan bir iş yapıyoruz.

ECFNRI.gif

güzel 1 sonraki satıştan pay koyalım bari
bu heriflerin kendi arasında fiyatlar 70 80 90... diye gidiyo

Satarım diye 15 milyon yatırım yaptığın İtalya kafa kağıtlı topçuyu 6 ay sonra kiralıyorsan bu durumun affı açıklaması yok. Bu düpedüz aptallık.

Zaniolo kiralama ne kadar mantıklı bilmiyorum saçma sapan bir iş yapıyoruz.

Bunu ilk haberler çıktığında yazmıştım konusuna. Forumlarında vakit geçirince FFP sınırında olduklarını konuşuyorlardı. Bu transfer dönemine bir 30 daha yazamıyorlarmış bu sebeple bu seneyi kiralık gösterip ödemeyi diğer transfer sezonunda yapmak istiyorlar. Zorunlu 30 gelir olduğu sürece problem yok bence. Bir de sonraki satıştan pay koydurabilirsek nefis olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt