Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo 'yu çok arayacağız yazanlar olmuş. Arkadaşlar Zaniolo büyük yetenek çok sevindik gelmesine ancak arayacağımız kadar büyük bir performans göstermedi bizde kabul edelim. Tabi senelerce jeneriklerde yer alacak fener saplamasıyla zaten hiç unutulmayacak seviyeye geldi. İki katı para kazandırarak gidiyor daha ne olsun. Yani süper bir performans gösterseydi bile 35 zaten çıkış maddesi vardı unutmayalım. Bence kulüp adına süper iş. Erden başkanımı tekrar tebrik ederim.

Tete zaniolonun yapamadıklarını yapar içinden geçer sağ dan soldan heryerden geçer.Rakipler zaha mi Tete mi tutayım derken icardi saplar geçer.Toreira yeter ki oynamaya başlasin yine seri galibiyetler akar.

Marianonun yarısı olsun uçarız.Diğer kanat boey zaten
Marianonun oyun zekası yüksek, oyun kuran bek idi

Anhelino teknik anlamda üst düzey isim, geçmiş kulübünde orta açma konusunda gayet iyiydi.

Tedirgin ettiğim defansif anlamda zayıf olması. Bu takım yeterli olunca sorun değil pek, ama Berkan Oliveira oynarsa sıkıntı yaratır, herkesin pisliğini temizleyen Torreira Angelinonun terk ettiği alanı kapatır mi, orası muamma. O yuzden bağıra bağıra üçlü orta saha demem gerekiyor

yerli kuralı çok can sıkıcı
biri Abdulkerim diğer iki banko kim olacak acaba

bq99kbd.jpg

Kısacık zaman geçirdi ama çok sevdim bu Zani' yi ben, çok üzüldüm :(

Kamp görmüş bir Zaniolo' yu izlemek isterdim

Tete zaniolonun yapamadıklarını yapar içinden geçer sağ dan soldan heryerden geçer.Rakipler zaha mi Tete mi tutayım derken icardi saplar geçer.Toreira yeter ki oynamaya başlasin yine seri galibiyetler akar.

Öyle bir beklenti varsa Tete'den büyük hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Sağdan soldan geçecek bir oyuncu profili yok. Hatta bu iş için Zaniolo daha uygun

Aston Villa, Newcastle maçında bir hayli kötüydü umarım opsiyon zorunludur. Sezon için pek iyi sinyal vermedi herifler

Billing iyi mi 1.93 boyu var masallah, boy fetisi olanlari tatmin eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt