Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.709
- 5.880
- 2.108
Satmayı da öğrendik gooooooollllll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina'nın Fofana'dan iyi topçu olduğunu kabul etmek lazım.Lemina çok iyi oynuyo la
Zorunlu opsiyon diye bişi yok yav şartlıdır oZorunlu ise nasıl devreye girmeyecek yav. İnandırıcı gelmedi bana. Bu opsiyon mevzusu belli olsa Samoş 50 defa yazmıştı şimdiye kadar.
Valla her türlü iyi anlaşma 9 10 m para zaten adamın bınservisi 15 m zarar etmen imkansızYani en kötü şartlarda 9.5 milyon Euro + seneye Zaniolo bize geri dönüyor
Haluğun haberlerinin %99’unun sallama olmaması dışında bir sıkıntı yok. Yönetime en yakın adamHaluk un söylediği
7 m kiralama bedeli
15-20 maç oynarsa şartlı opsiyon devreye giriyor ve 22 milyon euro ödeniyor. Ayrıca kolay ve zor ulaşılabilir bonuslar var.
Eğer 15-20 maç oynamazsa 2 milyon euro kazanıyoruz ve Zani geri dönüyor.
Şahsi fikrim biraz sallamasyon gibi. Özellikle bonus mevzusu.
Senede 60 maç filan oynanıyor sadece ülke içerisinde. Allah korusun tekrar ACL filan kopartmazsa ölüsü 40 maç oynar zaten.anlasma dogruysa cok iyi ayrıca epl de cok fazla mac oynanıyor lig avrupa kupa macları
20 mac komik rakamlar
Orası öyle ama 7 kolay 10 zor ulaşılabilir bonus diyor. Biraz saçma geldi, 47 milyon euro yapıyor tüm bonusların ulaşıldığı durumda.Haluğun haberlerinin %99’unun sallama olmaması dışında bir sıkıntı yok. Yönetime en yakın adam
Size de garip gelmiyor mu bu durum. Madem bu kadar kolay ulaşılabilir opsiyon var, A. Villa neden toplamda 35m çıkış maddesini ödeyerek işi bitirmiyor. Saçma sapan bir şey.Haluk Yürekli: "7 m euro kiralık + 22.5 m euro zorunlu satın olma opsiyonu + 7.5 m euro ulaşılabilir bonuslar var toplam 37 m euro yapıyor."
15-20 maçta süre alması şartıymış. 7 kiralamanın yanında satın alma gerçekleşmezse 2.5 milyonda bonus varmış. 15 maçta süre alma ise gayet ulaşılması çok yüksek ihtimal. En kötü 9.5 milyona kiralamış oluyorsun kötü değil keşke 10 maç falan olsaydı yada direk zorunlu olsaydı.25 maçta en az şu kadar dakika şeklinde mi
eğer değilse bu opsiyon devreye girmez
Ahmet Cakar en az onun kadar şerro biriBeyaz futbol en az sports digitale kadar Galatasaray düsmani bir olusumdur
Izlemeyin, izlettirmeyin
Ben eskiden izlerdim yalan yok. Orda dönen geyik hosuma giderdi
Ama gecen sezondan beri boykot ediyorum.
Ertem sener katiksiz bir operasyon cocugudur. Anladiniz siz