Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Size de garip gelmiyor mu bu durum. Madem bu kadar kolay ulaşılabilir opsiyon var, A. Villa neden toplamda 35m çıkış maddesini ödeyerek işi bitirmiyor. Saçma sapan bir şey.
35 m euro peşin ödemeye güçleri yetmez Zenit oyuncu sattı onu direk ödeyebiliyorlardı ama Aston'un FFP sıkıntısı da var bir anda peşin çıkarıp veremezler.

Zorunlu opsiyon diye bişi yok yav şartlıdır o
Var renktaş, FFP ya da bakiye mevzusunda belirli hedefleri tutturmak için yapıyorlar bunu. Atıyorum 1 yıl kiralık 10 milyon euro, seneye satın alınması zorunlu 40 milyon euro gibisinden.
Şarta bağlı opsiyon dediğin belirli bir maç kotasını doldurduğu taktirde oluyor.

Şartı karşılamasa dahi seneye olumsuz bir senaryoda 20'ye falan gider yine kâr, temiz anlaşma

Juventuslu Rovella nasıl oyuncu izleyen bilen var mı arkadaşlar?

*Kesinlikle duyum falan değildir, bilgisi olan var mı merak ettim oyuncuyu.

Gökhan Dinç: "Zaniolo gidişiyle Rashica'nın geliş süreci hızlanacaktır."

Orası öyle ama 7 kolay 10 zor ulaşılabilir bonus diyor. Biraz saçma geldi, 47 milyon euro yapıyor tüm bonusların ulaşıldığı durumda.
10m zor bonusları sayma zaten Pl falan almaları imkansız. 35 i nakit vermektense 1 sene sonra 22.5 garanti + 7 ulaşılabilir bonus (yine hepsinin olması garanti değil) ödemek mantıklı.

Programı izlemiyorum, yazdıklarınızdan anladığımı özetliyorum:

- 7m kiralama ücreti
- 22m ŞARTLI ZORUNLU satın alma opsiyonu (15-20 maç oynarsa gibi)
- 7,5m ulaşılması kolay bonuslar (tahminen Avrupa kupalarına katılım, belli maç sayısı, nispeten az sayıda gol)
- 10m ulaşılması zor bonuslar (tahminen EPL şampiyonluğu, CL katılımı, çok sayıda gol, Ballon D'or falan)
- Şartlı zorunlu opsiyon devreye girmezse +2,5m daha kiralama ücreti (Toplam 9,5m)

Haluk Yürekli: "Yarın gün içinde resmi imzaların atılması bekleniyor daha sonrasında KAP açıklaması yapılacak."

İçimden bir ses Goretzkayı alacağız diyor
20091.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt