Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynuyormuş.De paul oynuyor mu![]()
ramos nelsondan daha fittirRamos yedek için gelmez buralara
Ramos yedek için gelmez buralara
Olabilir ama Nelsson gibi para eden takımın as stoperi, Ramos için bile değişilmez. Ancak Nelsson 20+ milyon euroya satılır o zaman durum değişir.ramos nelsondan daha fittir
Melikşah ile özel yazışmalarımda belirtmiştim. Hatta Mert Aydınlı ile olan yazışmalarımda da bir başka oyuncuyu belirtmiştim. Bakalım hayırlısı olsun.
Bu böyle işlere girmezdi
Nelsson satıp Ramos alanlar, Zaniolo satıp Rashica alanlar… Harbi vasat sevicisiniz. Top seviyesine daha ulaşmamış topçuyu gönderip, geri dönüşü olmayan ya da daha alt seviye oyuncu istiyorsunuz. Bizim taraftar bu kafada olduğu sürece biz UEFA’yı bile iyi kazanmışız valla.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O tabi belirler lakin 10 milyon kiralama bedelini alıyorsak kötü anlaşma demem. Bonservisini çıkartmış oluyorsun neredeyse.Diğer rakamlar doğruysa transferin olumlu/olumsuz durumunu o 15-20 maç denilen zorunlu opsiyon şartının detayı belirler. 15-20 EPL maçında ilk 11 veya atıyorum en az 45dk oynamaysa başka yorum yapılır, tüm kulvarlarda 15-20 maç süre almaysa başka yorum yapılır.
15M teklifi vardı ztn forestin. 20'e çıktığı an gider denilmişti. çıkış maddesini istemeyecekler çünkü geçen sezon kalması karşılığında yeni sezonda transferiyle ilgili kolaylık yapılacağı sözü verilmiş nelssona. ve gitmek istiyorOlabilir ama Nelsson gibi para eden takımın as stoperi, Ramos için bile değişilmez. Ancak Nelsson 20+ milyon euroya satılır o zaman durum değişir.