Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan Terzi: "5-6 gün önce kulüp yetkilileri Veratti için gündemde yok denilmişti ama bugün sorduğumda ciddi bir sessizlik oldu. Erden Timur'un şu an için ilk tercihi Gravenberch."

samiyen kolpacisi dün fabriziodan alinti yapıp durdu ben demiştim diye.bi bok bildiği de yok.teteyi dedem önerdi,zahayi babam onerdi.iyki aldın bi aston villa menajer haberini,fabrizio ile ikinizi patlatacagim oglum

verratti ilk tercıh degıl mı dedı kapattım sımdı bundan dolayı

Burhancan Terzi: "Zaniolo'dan gelecek parayla Galatasaray Guendouzi'yi de kadrosuna katabilir artık bu işin oluru var. Gravenberch olursa kiralık olur. De Paul pastanın çileği olur. Felix fırsat transferi olur."

Okan 4-2-3-1de ısrarcıysa bir tane de 10 numara alsınlar, başka türlü oluru yok o işin.

samiyen kolpacisi dün fabriziodan alinti yapıp durdu ben demiştim diye.bi bok bildiği de yok.teteyi dedem önerdi,zahayi babam onerdi.iyki aldın bi aston villa menajer haberini,fabrizio ile ikinizi patlatacagim oglum
astroloji ile mi

Rengolar bu arada bu Tete’de cidden hiç topçu tipi yok ve videolarda beğenmedim. İnşallah şov yapar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt