Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğer haberlere inanmıyodum ama bu tarz haberlere inanırımBurhancan Terzi: "10 numara transferi hedefleniyor."
rizespor galiba; nesine soz verdin fener iste baska kim gorusmeye baslarBurhancan Terzi: "Türkiye'den başka bir kulüp de Ramos ile görüşmelere başladı. Söz verdiğim için o kulübün ismini açıklamayacağım."
Dünyaya gök taşı düşecek diyenler gibi ama ne zaman diye sorunca : 10 bin yıl icinde diyorlar bende iyimis, daha zaman var deyip geçiyorum haberi.Dursun,bu sene mayista kalır.zaman cok
Tamam kiralık işte,geri dönecek.en iyi devre arası burda zaten ,en kötü sezon sonuaston villa ile bitti bu iş
EvetDünyaya gök taşı düşecek diyenler gibisin ama ne zaman diye sorunca : 10 bin yıl icinde diyorlar bende iyimis, daha zaman var deyip geçiyorum haberi.
Dönem transfer sezonu açıldığından beri devam ediyor. Biran önce almak lazım.Başka eksik mevki yok da ondan. Dubois yerine başka yedek sağ bek gelecek dese reyting alamaz kimse.
Burhancan Terzi: "Hedeflenen transferler gerçekleştiğinde Oliveira ile yollar ayrılacak."