Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.240
- 12.986
- 2.658
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 aya görürsün yazdıklarımıGerilerden okuyarak geliyorum sayfaları. İyi sıhatte olsunlar, çocuk hiç iyi görünmüyor.
Kim diyorBayernle 5 m kiralama 20 m opsiyona anlaşılmış
Gravenberch gelmek istemiyormuş. Sneijder falan ne varsa gönderelim ikna etsin
2-3 yıllık 1 sözleşme hak ediyodu bence reis..1senelik uzattik ya muradim. Daha napalim? Kulubu ustune mi yapalim?
kaynakBayernle 5 m kiralama 20 m opsiyona anlaşılmış
Gravenberch gelmek istemiyormuş. Sneijder falan ne varsa gönderelim ikna etsin
Beni muhtemelen 3 hafta önce filan engelledi kendi kendi hayali Zaniolo düşmanı yaratıyor hakikaten hayal dünyasında yaşıyor.Sergen hayal dunyasinda yasiyor.

Samoş da yazdı. Resmi görüşme başladı diye. Belli ki yoğun ilgimiz var.Ramos isi bence menajer oyunu
Burhan’a haber yollamis almazsaniz baska bir kulup daha var diye
Bunun icin acil yayin acti
Ramos’un menajeri oyuncuyu Bize pazarlamaya calisiyor
Bu yönetim demedimi görev suremiz seneye bitiyor o yuzden 1 yillik uzattik diye. Basarili olursa devam eder zaten2-3 yıllık 1 sözleşme hak ediyodu bence reis..
Fenerbahce tabiki
Seni bence şimdi yeni geldiğinde yoksaydıBeni muhtemelen 3 hafta önce filan engelledi kendi kendi hayali Zaniolo düşmanı yaratıyor hakikaten hayal dünyasında yaşıyor.![]()

Okan hoca camiadan 1'i ve anlayışlı hem de yeni gelen başkan ve yönetimle onlar da isterse karşılıklı yollar ayrılır.Bence başkan ve yönetim ekibinin hep hayalinde takıma 1 tane yabancı hoca getirmek var reis..Bu yönetim demedimi görev suremiz seneye bitiyor o yuzden 1 yillik uzattik diye. Basarili olursa devam eder zaten
18-20 teklif gelse paketleriz. Ama en fazla 12-13 gelir. O paraya da satmaya degmezKeremi de satabiliriz. Bu iş adım adım arda transferine doğru gidiyor taraftar boş yere taktı mı takıyor tüm dünyada bu tarz boş bir yapı var.
3 hafta önce yok saydı fark ettim muhtemelen laf atmak için kapatmıştır.Seni bence şimdi yeni geldiğinde yoksaydı![]()