Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burdaydı 2-3 saat öncekolpa demişken
melikşah reis nerelerde
ugruyor mu hala
Dogrudur. O yuzden okan hoca hep basarili olmak zorunda. Bu isin kurali budur rts. Basarili olamazsan gidersinOkan hoca camiadan 1'i ve anlayışlı hem de yeni gelen başkan ve yönetimle onlar da isterse karşılıklı yollar ayrılır.Bence başkan ve yönetim ekibinin hep hayalinde takıma 1 tane yabancı hoca getirmek var reis..
benim cezam bitti
sizin cezanız başladı
Sus tek bir yalan daha söyleme niye biliyormusun çünkü inanırım.Genduzi ve rasit carsamba istanduldaymis cumleten hayirli olsun meliksahcigim gec kaldin![]()
Orda sakatlanan burda da sakatlanir. En azindan cebimize 3-5 birseyler girecek. Bardagin dolu tarafindan bakalimbu zanyolo harbi sakatlanabılır kosmayı bılmıyor sergene bı yandan ınanıyorum
?Sergen bak kardeş.
Sergen degil.o renktaş bir kasa üst modeli gibi düşünSergen bak kardeş.
Genduzi ve rasit carsamba istanduldaymis cumleten hayirli olsun meliksahcigim gec kaldin![]()
bjk deniyor,burhan diğer klüp gs kadar rahat hareket edecek durumda değil vb dedi, bjk diyen duyumcu da gördüm ayrıcaifb olamaz, tjk de olamaz
biz de fazla rahatız sankibjk deniyor,burhan diğer klüp gs kadar rahat hareket edecek durumda değil vb dedi, bjk diyen duyumcu da gördüm ayrıca
Ekin abi bence renkli bi kisilik.burdaki takintili dine mensup arkadaşlar gibi hergun zaniolo gitsin yazmadi en azindanSergen degil.o renktaş bir kasa üst modeli gibi düşün
bjk deniyor,burhan diğer klüp gs kadar rahat hareket edecek durumda değil vb dedi, bjk diyen duyumcu da gördüm ayrıca