Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🎶🎶Guendouzi m seninleeee, geceeem seninleee....
🎶Gel Guendouz le gece olalım, gel gökyüzünde yıldız olalım...🎵🎵🎵

Ramos istiyorum gelsin çocukluğumun en iyi defans oyuncusu

Parçalı ile görmek istiyorum

Screenshot_20230815_122039_FaceApp.webp

Zaniolo gibi transferler muhtemelen 20 yılda bir olur hem çok genç hemde İtalya milli takım oyuncusu bu yüzden bu kadar az seyredebilmek üzücü tabiki. Ama eğer bahsedilen şartlarda bu transfer olacaksa buna itiraz edilecek bir durum yok bence. Tek sezonluk kiralama ücreti eğer opsiyon kullanılmasa bile bonservisinin büyük kısmını karşılıyor deniliyor, Eğer opsiyonu kullanırlarsa da aldığımızın bonservisten çok daha fazlasını kazanma şansı var deniliyor. İki seçenekte de kazan kazan durumu var denilebilir.

Son düzenleme:
Su joao felix gelir inşallah,yoksa pis küfür edeceğim zaniolonun yeri dolmazsa.firsat transferi sart

Sampiyonlar liginde oynatıp parlatsan zaten garantiydi 35 milyon,böyle varsayımlarla bonservis kazanacağız diyemem.gider 20 mac oynar,o zaman yönetimi tebrik ederim.okan hoca yüzünden heba oldu zaniolo,devam etsin boyle.he zaniolosporluyum akli gidikler
Neyse ne sergen artik, olan oldu. Istesekte degistiremeyiz bu yüzden konuyu kapatmakta fayda var.

Muslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Torreira Guendhouzi
Rashica Zaha Kerem
Icardi

Ucuncu yerli maca ve sakatlik durumuna göre kazimcan,günay,berkan ve baris gibi oyuncular olur

Mesela gecen sezon dubois’i sol bekte kullandigimiz maclarda sag cizgi de baris’i kullandik

Bu adam sadece Fm'de gelişti. Okan Hoca ile arasında ne yaşandı hiç bilmiyorum ama geldiğinden beri çok isteksizdi.

Hala rashica yaziyolar ya,2.8 alan tete yedek kalir he.zaniolonun muadili de rashica zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt