Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim Torreira'ya yedek 6 almalıyız genç, ucuz bir tane. Takımda Torreira dışında net 6 yok o yüzden onun olmadığı maçlarda sahipsiz topları almada bu kadar zorlanıyoruz. Yedek net 6 şart pahalı birisi olmasına da gerek yok. Gitmedeydi Diack olabilirdi mesela.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ramos Galatasaray da.

Kaynak Levent Akgün
1692092026856.webp

Ramos’un kariyerini tartisacak degiliz ama kendisine ihtiyacimiz yok

Nelsson giderse yine ayni profil de bir oyuncu almak daha dogru bir hamle olur

Bu sezon belli ki 45-50 milyon euro maas ödemesi olacak,sponsor anlasmalari yapildi evet ama bu sartlarda her sezon avrupa da olmamiz gerekiyor

Avrupa da olmadigimiz bir senaryo da tekrar düsük bütceli kadrolar ile mücadele etmek zorunda kalacagiz ve bu taraftarin hosuna gitmez

Erden Timur risk alirken ayni zaman da dogru bir planlama yapmistir diye düsünüyorum

Sadece a harfinde 100 kişi var ve çoğu fbli,cezalı.mutlulugum icin herkesi engelleyebilirim.keramettin abinin dedigi gibi kafayi yemissiniz.not:bazıları engel listemden çıkıyor bazen,alinmasinlar
Screenshot_20230815_123038_Chrome.webp

Jorginho, Ndombele isimleri unutuldu, konuşmaya devam edelim.

Ramos olursa olacakları hemen söyleyeyim
ne fb ne bjk nede birçok Avrupa takımının hücum hattı bizi ürkütmez,
adam aşırı baskın Melo gibi domine eder

10 m kiralama ücreti çok iyi, belli ki aston villada ffp durumları var.

1692092439908.webp

10 m kiralama ücreti veren kulüp ops zorunlu olmasa bile sakatlık vs olmadığı sürece o oyuncuyu alır. ben en az 30 maç oynayacağını düşünüyorum zaniolonun

forumdaki hayranları guendouzi için maksimum kaç para verilmesine razı olurlardı marsilya en az 20 ister heralde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt