- 1 Şubat 2009
- 25.108
- 25.297
- 3.468
Sen orta sahaya kimi istiyosunValla ceza aldığımdan beri tuhaf şeyler oluyo ama 30 yasindaki ayağı kotu frede 15 milyon vermek,5 sene sözleşme büyük gerizekalilik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen orta sahaya kimi istiyosunValla ceza aldığımdan beri tuhaf şeyler oluyo ama 30 yasindaki ayağı kotu frede 15 milyon vermek,5 sene sözleşme büyük gerizekalilik
Gravenberg tabiki ama gendouzi de isterim,ayrica 1 ortsaha daha sartSen orta sahaya kimi istiyosun
ndombele genduzinin geldiği bir denklemde kira+ops geliyorsa gelsin. tek başına güvenilip yola çıkılacak bi adam değilEndombili fln büyük risk. Guendouzi haberi dogruysa falzasiyla iş yapar
@Hayri Cund ile @Recep Yıldırım gibiBugün Keremin Zaha ya bir asist yapmasini ardindan birbirlerine simsiki sarilmalarini istiyorum
40m euroforumdaki hayranları guendouzi için maksimum kaç para verilmesine razı olurlardı marsilya en az 20 ister heralde..
Yanlisim yoksa 4 senede 2 golBu domingez ofansif olarak cok mu cacik
Sadece a harfinde 100 kişi var ve çoğu fbli,cezalı.mutlulugum icin herkesi engelleyebilirim.keramettin abinin dedigi gibi kafayi yemissiniz.not:bazıları engel listemden çıkıyor bazen,alinmasinlar
Ekli dosyayı görüntüle 215050
15-20 maç süre alması yetiyorsa opsiyon için zaten o opsiyon gerçekkeşir. Hücumda en kötü yedekten ilk girecek adam Zaniolo olacaktır. Çoğu maçta ilk 11 olmasa bile yedekten girer. Bana göre ilk 11'e girmesi yüksek ihtimal. Aston Villa konferansı alma ihtimali gayet yüksek bu arada.
Sadece a harfinde 100 kişi var ve çoğu fbli,cezalı.mutlulugum icin herkesi engelleyebilirim.keramettin abinin dedigi gibi kafayi yemissiniz.not:bazıları engel listemden çıkıyor bazen,alinmasinlar
Mertensi kim begenmiyor yaw sallamissin bayaZaha'yı 10 numara mevkii ne koyanlar görüyorum
Arkadaşlar üzülürsünüz
Kanatta top almak ile göbekte top almak aynı şey değil
Eğer 10 numara ile oynayacak isek elimizde o işi yapacak bir tek Mertens var ki onuda beğenmiyorsunuz zaten
Sanki şimdikilerin arkasına atılan toplarda bakmıyorlar. 2 gün önceki maçta son dakika yediğimiz atağa baksana tekrardan.arkasına atılan topta bön bön bakar sonra
Yav onların çoğu fbli,ayrica o listedekilerin çoğu yazmiyo,ben burda herkesin yorumunu okuyorum,listeye bakma senSergenim bu nasıl bi blokaj listesi böyle
Yok o yazmayanlar listesi zatenkral sitede tek başına takılıyor
Unutalım onuFelix gelirse yakacağım burayi