Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 64.228
- 78.734
- 4.218
Bu hafta istanbula iner sergy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu hafta istanbula iner sergy
Sabahtan beri millet sevgi gösteriyor. Karşılık vermesi mi manasız?Manasız
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İmdat çağrısızorla yolluyolar postu bu
biz Real falan degiliz biraz realite lütfen, bize bu saatten sonra star degil asker oyuncu lazim daha cok.Allahim yarabbim 3 tane icardi ayarı transfer lutfen![]()
Ki zaha var , icardi var ramosu istiyoruz daha ne olcak yani yav.biz Real falan degiliz biraz realite lütfen, bize bu saatten sonra star degil asker oyuncu lazim daha cok.
FIFA oynamiyoruz.
Yildiz manyakligi var bazilarinda, futbol 11 yildizla oynaniyor kafasindalar . Gecen gun de dedim, bizim taraftarin bir kismi cabuk simariyor iyice bulutlar uzerinde oluyorlar. Yarin karli soguk Sivas deplasmaninda gotum basim agriyor ben oynamam diyenler olursa gorurum ben onlari.Ki zaha var , icardi var ramosu istiyoruz daha ne olcak yani yav.
Bunu erden timura anlatbiz Real falan degiliz biraz realite lütfen, bize bu saatten sonra star degil asker oyuncu lazim daha cok.
FIFA oynamiyoruz.
Bunu erden timura anlat
Rashicacilarin gozu yasli.Zaha ve teteama zaniolo yerine yildiz alacagiz
Calistigi için vasatlardan hoşlanmıyor.rashica yerine üst düzey alternatif bakıyoruz deyip zaha ve teteyi aldı o yüzdenErden Timur salak biri degil, o kadar da kafasi calisiyordur bence.
Daha gecen hafta Okan Buruk Rashica' yi istiyoruz demedi mi? Dedi. Senin gosterdigin tweet 1 ay oncesinden.Calistigi için vasatlardan hoşlanmıyor.rashica yerine üst düzey alternatif bakıyoruz deyip zaha ve teteyi aldı o yüzden