- 6 Eylül 2014
- 93.321
- 64.215
- 4.608
Bakıma önem veren bir erkek masallahKuaför, araba yıkama derken anca nefes almaya zaman buldum.
Hermoso nerede?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakıma önem veren bir erkek masallahKuaför, araba yıkama derken anca nefes almaya zaman buldum.
Hermoso nerede?
Hermoso+Rabiot transferi ile istenmeyen adam ilan ettiğim Dursun'la ilişkilerimi 2. Katip seviyesine revize ederim.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
EvetOha ciddi misin üstad
Sara yedeğe geceerRabyo gelirse hoca 4-3-3 e gecmezse kendime zarar verecem
Mitsö Şuan mevcut takımda iş yapar zaten Torreira yanına güzel olur hareketliYalnız Eyüp Bodrum maçını izledim
O çöpe attığımız Midstjö müthiş top oynuyordu
Sezonu böyle devam ettirirse sayın Uruk, geri isteyebilir.
Bu yonetim iyi olmayabilir ama okan bence istekleri ile çok zorladı. 2 sene şampiyon oldu diye sınırsız kredi istiyor. Okana harcanan paralar tarihte kimseye harcanmadi.Sorun bence dursundan çok okan
OkGit city izle
Maçı izlerken diken ustundeyim. Durmadan defans ve kaleci arasında paslasma izliyorum. Bekler topu götürüp geriye pas veriyorlar. Durmadan toplar sisiriliyor. Önde öyle fizikli herifte yok amaç nedir kaRdesim. Karambole hücumda top önünüze düşecek barış adam eksiltecekte öbürü bireysel beceriyle gol atacak. Ölme essegim ölmeBu yonetim iyi olmayabilir ama okan bence istekleri ile çok zorladı. 2 sene şampiyon oldu diye sınırsız kredi istiyor. Okana harcanan paralar tarihte kimseye harcanmadi.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok fazla
Bakabilir miyim sacina
Hangi 18'eSara 18’e girer inşallah
Alamancı saçı bu
25 değil mi o?Sara 18’e girer inşallah
Beyazlar yavaş yavaş çıkıyor yaşlanıyorsun. Olsun dokulmemis yine şükür et