Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bende diyorum ki neye göre geriye gitti kardeşim ? Tadic-Fred gitti yerini mi dolduramadılar ?

Tek kayıpları Ferdi oldu oda Oosterwolde falan bi şekilde idare edicekler merkeze Amrabatı çekti güçlendi. Alternatif olarak Cenk aldı Maximin aldı bi kaç maç fayda sağlar

ferdi gitti, yerine ooster oynayacak + sub levent mercan

batsuai gitti, en nesryi aldılar 20 mil bonservise, herif şimdilik cacıki görünüyor. cenk de bitiğin bitiği bir herif

osayi işini çözemediler. sağ bekte mert oynuyor

fb'in 99 puan toplayan takımının en önemli özelliği, ferdi-tadic işi bozuldu. bats kaybedildi, irfan yerine maxi oynuyor, tadic de sağ kanada atıldı.

irfan'ı oynatmıyor hoca yerine maximin'i aldılar herifin faydası yok

ismail'in olduğu mevkiye yine ciddi bütçe ile dümdüz bir oyuncu olan amrabat'ı aldılar. kim kesilecek? ismail mi? bizim kerem'in bölgesine zaha'yı alma işi gibi oldu.

bunlar benim yorumlarım. sen farklı düşünüyormuşsun anladığım kadarıyla. uzatmaya gerek yok.

ben bizden gerideler demedim ki? yanlış anlamışsın.

geçen seneki fb'den gerideler dedim.

aynı bizim yaptığımız gibi, tonla para harcayıp, geçen seneki kadrolarından geriye gittiler dedim.
Yok demek istediğini anladım, geçen seneden kötüler kısmında sadece forvet olarak kötüler. Ferdiye kayıp gözüyle bakılıyor ama suanki oyun sistemlerinde ferdiye ihtiyaçları yok. O orta saha ile ve Mourinhonun sisteme benzeyen sistemiyle Anadolu kulüpleri rakip tarafa zor gider, derbilerde puan vermezler dedim. Bizdeki düşüş akla hayale sığmayacak bı dusus. Sol bek yok, sağ bek bir tane. Sol kanat yok. Orta saha 2 tane. 10 numara yok. Kale var sanıyorduk büyük maçlarda o da yok. Sanal bir isyan mevcut gözüküyor, bu isyanda yönetimden 1 yazıyla bir kişi istifa etti, o da en alakasız kişi. Güya 'taraftar' oluşumu yediriliyor iciriliyor deplasmanlarda, bilet veriliyor, forma veriliyor, yönetim kuruluda adada şarap veriliyor pilav veriliyor. Gscde azınlık olarak isyanlardayiz ama pasalarimiz memnun düzenden. Azıcık dişli anadolu mücadelesinden bile galip cikabiliriz diyemiyorum. Avrupa'da rfsden bile puan alırız diyemiyorum. İsyan edecek bir tdmizde yok, 3 milyona en büyük dursuncu oldu maasallah. Dursun acil gitmezse 5 senede 3 şampiyonluğu bırak, 13. zor oluruz. 3-30 paraya floryayi satabilirse, parayı cukkalarsa yarın bırakır ama onu bekliyor şimdilik.

Son düzenleme:
Abdürrahim Albayrak okadar eleştiriliyordu gene çıkıp aslanlar gibi konuşuyordu beceremiyordu ama mahcup oluyordu taraftara yani bunu hissettiriyordu. Bunlarda oda yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adam ffp yasağına rağmen; Falcao, lemina , seri getirdi. Tuttu tutmadı ayrı, uğraştı en azından. Ffp yasağı da dursun Özbek yüzünden gelmisti.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nötr
Takdir edeceğim işini görmedim. Belki arka planda faydalı başka işleri vardır bilemem
insanların erden timur'u sadece transfer ile değerlendirme işi gibi olmuş.

bu adamlar takımdaki o aile ortamını sağlıyordu. demirbay'ın röportajından demireli ile ilgili o çıkarımı yapabilirsin gayet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt