Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.140
- 6.867
- 1.738
Bkz. Mahmut Tuncerkarı kim ya
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bkz. Mahmut Tuncerkarı kim ya
Ayman kari olur bak twitterda Ounhai ismide geciyor artik herkese razi hale getirdiler biziJacobs
Ayman Kari
Cherki
Fransa turu boyle bitmeli.
Kesinlikle jelert kendini kısmen clde ispat etmiş bir bek oyuncusu sara 2.lig topçusu he bu arada ben ikisininde net katkı vereceğini düşünüyorum ama jelertti gömenler net pişman olucak çocuk ufak tefek olduğu için gömülğyor layık görülmüyorJelert neden bu kadar çöp ilan ediliyor anlamak güç.
Sara deyince daha dur takıma alışamadı diyenler konu Jelert olunca fikir değiştiriyor.
Yüksek bonservis bedeli olmasaydı, kötü performans gösterse bile normal şartlarda rahatlıkla elden çıkarılabilirdi.Özetle tutmazsa eğer ufak bir zararla kurtuluruz zaten.
Ama aynı durum Sara için geçerli değil gibi.
Mahsun KirmizigülYa masum ya da mahsun demelisin
İkisi de farklı
Hangisi
Bu sene sanki her zamankinden daha fazla fırsat çıkacak hani yonetimler hep söyledikleri ama hiç olmayan fırsatlar bu sene çıkacak40 yılın başında erkenden orta saha aldık bu seferde bütün topcularin iskartaya düşeceği tuttu. Şansımıza sicayim
Normalde en az 20 derdim ama suan o kadar cok oyunculari var ki belki 10-15 arasi birakabilirler.Casadei kaça salarlar
Cop oldugu icin.Arkadaslar Anthony Martial durumu nedir neden serbest bu arkadas bilen var mi
Ekli dosyayı görüntüle 259523
Bu seferde piyasada biz yokuz paraları erken gömdükBu sene sanki her zamankinden daha fazla fırsat çıkacak hani yonetimler hep söyledikleri ama hiç olmayan fırsatlar bu sene çıkacak