Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmet özcan ı izliyorum

hic transfer olmasa bile en iyi kadro GS de diyo taraftari azarliyo asporda an itibarıyna
Evet taraftarı hazırlıyorlar, transferi kapattık diyecekler zaten kalmış 36 saat. Ulan bari sayısal olarak kadrodaki eksikleri doldurun, 14 yabancıyı bile yapamadık. Gidin premier ligden 2 tane kiralık 20 yaşında siyahi altyapı oyuncusu getirin adsmlara oyuncu hazırlayalım bari.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim muhabir bozuntulari nerde kimse merak etmesin diyen.Son güne geldik bilgi alamiyormusunuz?

Tempolu mu oynamaya çalışıyoruz? Topu ayağına alan en az 1 dakika nereye pas atsam diye düşünüp gelişine ileri vuruyor topu, top kazara Kerem'e Barış'a gelirse kaleye koşturuyorlar takımın geri kalanı ortasahada kalmış oluyor o arada. Tempo dediğin o mu? :D

Young Boys maçlarını açın izleyin sürekli geçiş hücumu verdik. Doğru düzgün atak olgunlaştırmadık tempolu presli oynayacağız diye. Onlar fiziksel olarak ferrari gibiydi bizimkiler renault ve ısrarla otoban yarışına girdik halbuki onları trafiğin içine soksak zeka yetenek farkıyla tokatlayabilirdik.

Bu takıma az çok topun ne olduğunu bilen 4 tane ciğersiz siyahi topçu lazım, norveç isviçre gibi liglerde binlerce var burdan, bunlardan 4 tane alıyorsun, takımın geri kalanı yetenek işini halleder

italya icin serbest oyuncu transfer etme donemi ne zaman bitecek

Sezon boyu yazdım şimdi de yazayım. Zaha ve Ziyech'in sezon içinde verdiği katkılar fazla küçümsendi. Takımın tıkandığı, puan kaybının muhtemel olduğu farklı dönemlerdeki çok sayıda maçı çevirdi Zaha ve Ziyech. O zaman da "Paşa ve Antep'e gol atsınlar diye mi alındılar" deniyordu.

Bu sezon şampiyonluk demek = Şampiyonlar Ligi geliri demek. Yani şampiyon 30+ para kazanacak. O yüzden "ligi önemsemiyorum" laflarını falan direkt geçiniz. Bana göre bu sene lig, Avrupa Liginden daha önemli. Avrupa liginin gelirleri Süper Lig gelirlerinden hallice görünüyor.

Avrupa listesine yazamasalar da doğru düzgün topçu getirmek zorundalar bu takıma. Her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar bari lig sezonunu kurtaralım.

ben avrupa'dan geçtim artık. 36 saat kala kimi alır bunlar?

bir umut lig için bari epl'den falan bir iki tane topçu bulsalar kiralık miralık.

bjk son dk kurye teslimatı ile ghezzal'ı kiraladı o sene adam bjk'yi şampiyon yaptı. keza bu sene bir immobile bir rafa ile bambaşka bir takım oldular. (tabi en büyük katkı payı hocalarının).

bari lige havlu atmayalım yaw.

zaha'nın da ziyech'in de min 20 puan katkısı olmuştur yaw. bir de böyle sonucu 3-4 farkla biten ama son derece sıkışmış maçları da bireysel yetenekleri ile açtıkları çok olmuştur. aslında görülenden fazladır yani etkileri. mesela iç saha antep, paşa, a.gücü maçları, dep alanya maçı, dep başak maçı, dep pendik maçı... bunlar hep çok zor giden sıkışan maçlar olmuştu. bu arkadaşlarımız sayesinde kilitler açıldı ve puanlar geldi.

şimdi zaha'yı gönderdiler hem de komik şartlarda, sıra ziyech'e mi geldi?

rezalet yaw.

ben avrupa'dan geçtim artık. 36 saat kala kimi alır bunlar?

bir umut lig için bari epl'den falan bir iki tane topçu bulsalar kiralık miralık.

bjk son dk kurye teslimatı ile ghezzal'ı kiraladı o sene adam bjk'yi şampiyon yaptı. keza bu sene bir immobile bir rafa ile bambaşka bir takım oldular. (tabi en büyük katkı payı hocalarının).

bari lige havlu atmayalım yaw.
niye 36 saat var anlamadım? 13 eylülde bitiyor transfer

Sezon boyu yazdım şimdi de yazayım. Zaha ve Ziyech'in sezon içinde verdiği katkılar fazla küçümsendi. Takımın tıkandığı, puan kaybının muhtemel olduğu farklı dönemlerdeki çok sayıda maçı çevirdi Zaha ve Ziyech. O zaman da "Paşa ve Antep'e gol atsınlar diye mi alındılar" deniyordu.

Bu sezon şampiyonluk demek = Şampiyonlar Ligi geliri demek. Yani şampiyon 30+ para kazanacak. O yüzden "ligi önemsemiyorum" laflarını falan direkt geçiniz. Bana göre bu sene lig, Avrupa Liginden daha önemli. Avrupa liginin gelirleri Süper Lig gelirlerinden hallice görünüyor.

Avrupa listesine yazamasalar da doğru düzgün topçu getirmek zorundalar bu takıma. Her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar bari lig sezonunu kurtaralım.
Bu sene ligi alan bir sonraki sene de alir net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt