Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.216
- 22.368
- 1.698
En sevdiğim dönem hep transfer döneminin sonlarıdır. İlk defa nefret ettim. Bunu yaşatanlarin Allah cezasını versin diyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet taraftarı hazırlıyorlar, transferi kapattık diyecekler zaten kalmış 36 saat. Ulan bari sayısal olarak kadrodaki eksikleri doldurun, 14 yabancıyı bile yapamadık. Gidin premier ligden 2 tane kiralık 20 yaşında siyahi altyapı oyuncusu getirin adsmlara oyuncu hazırlayalım bari.mehmet özcan ı izliyorum
hic transfer olmasa bile en iyi kadro GS de diyo taraftari azarliyo asporda an itibarıyna
ortasahada net olarak rakiplerin gerideyiz yav nesi iyi
Eyvah EyvahGalatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi kadro bildirimi yapması için son 36 saati kaldı.
Tempolu mu oynamaya çalışıyoruz? Topu ayağına alan en az 1 dakika nereye pas atsam diye düşünüp gelişine ileri vuruyor topu, top kazara Kerem'e Barış'a gelirse kaleye koşturuyorlar takımın geri kalanı ortasahada kalmış oluyor o arada. Tempo dediğin o mu?![]()
en büyük eksiğimiz bekler ile orta saha yaw.bi karşılaştırma yapayım dedim kadro olarak iyi olduğumuz bölge bi tek santrafor
kanatlar, sanchez yanı stoper?en büyük eksiğimiz bekler ile orta saha yaw.
niye 36 saat var anlamadım? 13 eylülde bitiyor transferben avrupa'dan geçtim artık. 36 saat kala kimi alır bunlar?
bir umut lig için bari epl'den falan bir iki tane topçu bulsalar kiralık miralık.
bjk son dk kurye teslimatı ile ghezzal'ı kiraladı o sene adam bjk'yi şampiyon yaptı. keza bu sene bir immobile bir rafa ile bambaşka bir takım oldular. (tabi en büyük katkı payı hocalarının).
bari lige havlu atmayalım yaw.
Bu sene ligi alan bir sonraki sene de alir netSezon boyu yazdım şimdi de yazayım. Zaha ve Ziyech'in sezon içinde verdiği katkılar fazla küçümsendi. Takımın tıkandığı, puan kaybının muhtemel olduğu farklı dönemlerdeki çok sayıda maçı çevirdi Zaha ve Ziyech. O zaman da "Paşa ve Antep'e gol atsınlar diye mi alındılar" deniyordu.
Bu sezon şampiyonluk demek = Şampiyonlar Ligi geliri demek. Yani şampiyon 30+ para kazanacak. O yüzden "ligi önemsemiyorum" laflarını falan direkt geçiniz. Bana göre bu sene lig, Avrupa Liginden daha önemli. Avrupa liginin gelirleri Süper Lig gelirlerinden hallice görünüyor.
Avrupa listesine yazamasalar da doğru düzgün topçu getirmek zorundalar bu takıma. Her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar bari lig sezonunu kurtaralım.