Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 22.920
- 11.415
- 1.223
Stopere danso 10 numaraya ganso cenker be ibo danso kuduroo 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok tanıdığım izlediğim bir oyuncu değil ama Euro da bize karşı oynadığı gibi bir oyuncuysa gelsin tabii kiBu stoper sevdasi nerden cikti, anlamiyorum CL de olsak belki derim Lig icin yeterli degilmi bizim stoperler? Zaten oynadigimiz oyun ile stoperin kralini getir yine sorun olur
Bizim 20m umuz var mı
Roma ile transfer konuşulurken nasıl olsa olur diye artık almamış kadrolaraÖnceki maçlarda oynarken elendikleri Avrupa maçı ve dünkü maçta kadroda yokmuş ama sağ stoper ve ülkede olsaydı bir şekilde haberleri çıkardı herhalde.
la bir şey olmaz. bizim kaç senedir maçları izlerken kalp ritmimiz irregular zaten.![]()
Report: Kevin Danso diagnosed with irregular heartbeat during Roma medical
More details are starting to emerge regarding Kevin Danso's failed medical with Roma....romapress.net
Romanın sağlık testinden geçememiş. Zaten bunu alamadıkları için Hermosa transferine girdiler.
Ahlatciya bak, millete duyum pasliyor
Ama ne heyecan yaptırıyor. Kolpalik da böyle olmalıKolpa dedigin böyle olur bir anda alakasız danso müthiş
Ziyech’te arabistana sağlık testinden geçememişti bizim için farketmez. Ciddi sakatlık da geçirmemiş hiç…![]()
Report: Kevin Danso diagnosed with irregular heartbeat during Roma medical
More details are starting to emerge regarding Kevin Danso's failed medical with Roma....romapress.net
Romanın sağlık testinden geçememiş. Zaten bunu alamadıkları için Hermosa transferine girdiler.
Yolda geçen herhangi birini gördüğünde aklına Danso gelir mi yavMültecinin birini Dansoya benzetmiştir bu salak.
Öyle mabad sende de olsun sen de ezip geçersin rengim. Rakip stopere bir koyuyordu duvar gibi.Ben uzun zamandır gomis gibi forvet görmedim ezip geçiyordu drogbadan daha iyi kullanıyordu fiziksel üstünlüğünü ciddiyim
Mültecinin ne işi var medicanada abi yavMültecinin birini Dansoya benzetmiştir bu salak.