Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu stoper sevdasi nerden cikti, anlamiyorum CL de olsak belki derim Lig icin yeterli degilmi bizim stoperler? Zaten oynadigimiz oyun ile stoperin kralini getir yine sorun olur
Çok tanıdığım izlediğim bir oyuncu değil ama Euro da bize karşı oynadığı gibi bir oyuncuysa gelsin tabii ki

Danso muhteşem bir stoper hermosodan bile iyi olur bizim için ama birincisi o kadar para verecek miyiz, ikincisi roma için sağlık kontrolünden geçemedi sorunu ne acaba

Önceki maçlarda oynarken elendikleri Avrupa maçı ve dünkü maçta kadroda yokmuş ama sağ stoper ve ülkede olsaydı bir şekilde haberleri çıkardı herhalde.
Roma ile transfer konuşulurken nasıl olsa olur diye artık almamış kadrolara

danso yemekte tostos ağabeyden ekstra karabiber istediği için iş yatmış
via haydoo

Berberden, pompacıdan, kuaförden, iç mimardan transfer haberlerini ilk duyduğumuz için böylesi hesaplar daha güvenilir oluyor.

Kalpde ritim bozukluğu varmış herhalde. Bazı futbolcularda oluyor bu Arda Turan'da da vardı bir ara. Riske girmeye değer mi bilemedim.

bu nasıl bir şeymiş lan
images

Kalbinde sıkıntı var ayağına Roma beleşe almaya çalışmıştır. Bizde bunu kullanıp zaten elinizde patlar alin 5m euronuzu yolunuza bakın çekmeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt