- 20 Mayıs 2011
- 22.110
- 9.499
- 1.623
OF KVARA DA GELİYOR
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gunaydin Buryan TerziBurhan Can Terzi: "Galatasaray hem Osimhen’le hem Napoli’yle oyuncunun yıllık ücretinin tamamının ödenmesi konusunda kiralık olarak anlaşmaya vardı."
Girmez fenerin paralı köpeği kıskançlıktan kudurmuştur.Romano'dan Here we Go bekliyorum
osimheni ilk sen mi yersin ben mi
Oshimen okan in suçu . TamamSol kanat ve orta saha beklerken forvet ve stoper alacagiz gibi, Okan her seyi allak bullak etti
3’lu defansa gecersek sol ayakli stoper lazim
Di Marzio haberi girene kadar siz napiyordunuz.Simdi kalkmış haber veriyonuz sizin gibi muhabirler olmaz olsunBurhan Can Terzi: "Galatasaray hem Osimhen’le hem Napoli’yle oyuncunun yıllık ücretinin tamamının ödenmesi konusunda kiralık olarak anlaşmaya vardı."
Yazmaz it şuanda tirnaklariyla parmaklarini yiyor sabunla beraberRomano'dan Here we Go bekliyorum
yabancı basından çeviri yapıp paylaşan akif gibi 2-3 çocuk var onları takip ediyorum yetiyorŞöyle durumlarda bizim muhabirlerin garibanlik bagirtiyor yav
Acizler girmeye başladı yönetim doğruladı haberlerini
Haluk da az sonra Şener Şen baskın var videosu atar
ben yazdırmamıştım isim. :d fırsat isim yazdırma buna denir.Ulan sezon öncesi icardi formasi aldim. 2 ayda forma eskidi puuu sizin ben![]()