Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Noluyor kardeşim
Defans alıyorduk, Osimhen nereden çıktı
Defans alıyorduk, Osimhen nereden çıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 gün varÇok kritik bir soru arkadaşlar UEFA'ya listeyi ne zaman bildiriyoruz
Valla normalde başka transfer olsa tamam derim de osimhen gelme ihtimali varsa alırsın, böyle bir oyuncuyu 20 30 yılda bir getirebilirsin
Valla capi mapi bilmemde son gun oyuncuyu ikna etmen icin sure kisa hoca gitmek zorunda sure uzun olsa telefonda konusturda burda alip gelicen 1 gun kaldiben gelsin isterim zaten, çap olayını söyledim
Rabiot kesinlikle şart oldu.
Arkadaşlar forumda Hanfendinin yaşına en yakın benim.
Şampiyonluk için, Galatasaray için birde Avrupa Birliği pasaportu için kendisiyle izdivaça talibim eğer kabul ederlerse
Ekli dosyayı görüntüle 259733
Abi üstüne basarak 2 aydır söylüyorum erden Timur ayrılmadı muhtemelen adamı çok ağır tehdit dediler herif aile babası temiz insan danışıklı dövüşük yapmış olabilirler yönetim içinde yoksa gardi asla çalışmaz bizim mevcut yönetimleDursun Bey bu ara Erden Bey ile görüşecek diyorlardı Gardi işi öyle mi çözüldü?
Osimhen orta sahaya gelip topu alip driplingle gol bile atar topla bulusturmana gerek yok ceza sahasina 30 top atsan her mac 2 3 tane sallar zatenTopla buluşturabilsek icardi de top class ama sorun şu buluşturamıyoruz işte
Başka adam yok ki. Eldeki en iyi seçenek bu. O bekler yerine kimi koyacağız? Daha iyi bir alternatif yok.
müthiş oldu 13 14 günde takımla çalışacak fb maçında fit bi şekilde sahaya çıkacakMilli araya böyle girmek müthiş oldu nasıl geçer diyorduk rakiplere eziyet haline getirdik.