Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.409
- 5.354
- 1.873
Kostic yüzünden mi Jacobs işi bekliyor diyorsunuz ortalık karışabilir
O çocuk 3-5-2 kanat bekine uygun değil çünkü
O çocuk 3-5-2 kanat bekine uygun değil çünkü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kadarda degilUlen simdi fark ettim de Osimhen 1 sene bizde oynadiktan sonra 1 senelik sozlesmesi kaliyor. Herifi buraya asik edebilirsek vallah tapusunu bile alirsak artik ne olur bilemem.
şöyle bi şey geliyor
Neymis sebebiJakobs un açıklanmama sebebi belli oldu
Abi bu günün ronaldosu halland messsisi mbabbe neymarıda osimhen zaten daha üstü yok bunlarınŞu anki neymari kastediyorsan kat kat daha büyük transfer
İcardi gibi şarkısı hemen ayarlanmalıUlen simdi fark ettim de Osimhen 1 sene bizde oynadiktan sonra 1 senelik sozlesmesi kaliyor. Herifi buraya asik edebilirsek vallah tapusunu bile alirsak artik ne olur bilemem.
Şaibeli yarışmanın bitmemesi keyiflendirdiIki milyon transfer taksidini odeyemeyen Dursun ile bir Eurovizyon'u bitiremeyen @Cihan Ağzıkara 'nin ortak noktasi V.O. transferi oldu.
Oldu olacak Jakobs yerine Kostic ekleyelim de fenasal bir 3-5-2 takımı olsun——————Muslera——————
——Davinson-Nelsson-Apo———
Barış-Sara-Torreira-Rabiot-Jakobs
————-Osimhen-Icardi————-
Nasıl?
Bu arada oyuncuların neredeyse tamamı bu sisteme uygun veya geçmişte bu oyunu oynamış
1 sene uzattı 2027 ye kadarUlen simdi fark ettim de Osimhen 1 sene bizde oynadiktan sonra 1 senelik sozlesmesi kaliyor. Herifi buraya asik edebilirsek vallah tapusunu bile aldigimizi dusunuyorum, artik ne olur bilemem.