Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skriniar tam bir hayvanat ama bu adam merkez stoper oynar 3lünün kenarlarında oynayacak bir adam değil. Nelsonun daha güçlü daha agresif daha iyi savunmacı versiyonu gibi düşünebilirsiniz

Eski Skriniar için bunu diyebiliriz şu an baya hantallasti.. Hatta bu hantalligiyla alakalı bir ara psgliler dalga videoları yapıyordu..

Şu an gayet uygun adamlar varm jelert ve barış rahat kanat beki oynar. Köhn boş topçuydu
angelino o işin padişahı olurdu - adamı 2.5 ay salladık yedeğe almamak için , 1+ yıl geç kalındı şu düşüncede demeye geldiğim o .

köhnden yoksa bazı şeylerden bende pes ediyordum da - yani merakım dünden bugüne ne olduda böyle agresif işlere girdi bu yönetim. 2 ay işkence gibiydi yani.

gerçi baklım her şey olsunda medyada basılan rbiot ve türevi isimler olup sonuc McKennie falan olmasın - görüp bekleyelim.

AVL ye girdik kupa hedefleyelim - buna saygım sonsuz. ama "En kötü AVL 'ye düşeriz biz gene CL için yapalım yapacağımızı bak gelirleri arttı" mantığı niye işleyemedi de 1 ay boyunca futbol rezaleti izleyip buralara geldik ?

şu süreç çok daha yağ gibi geçebilirdi - krizsiz yangınsız.

ayrıca - bu anlaşmalar yapılırken Dursun + Cenk Ergün gibi karar vericiler var ... ordaki tehlike ve riskinde farknda olunmalı...

yoksa bende biliyorum "banane para konusunda uğraşsınlar ben takımımı izler geçerim" demeyi - klasik fenerli profilidir misal...

Nerden biliyon sözleşmeye mi gördün?
Al iste tipik tepki he sozlemeyi gordum sanada gostereyimmi

Romano dedigin adam sozlesmeyi goruyor zaten oyuncunun menajeri bu bilgiyi paylasiyor adam neden bu kadar unlu muhabir cunku tek bir yalan yanlis haberi yok

Sen adami nevzat dindar emre kaplan filan mi saniyorsun sana dusmanlik yapmak ici kendi kariyerini riske atacak tebrikler muthis tespit

Sunu da alak mi?

1725304050133.webp

abi 700 bin forma kalmış

forma başı 3000 tl

700k x 3000 = 2.1b tl

euro 37 tl

2.1b / 37 = 56m euro

bu 56 milyon euro'nun en az 25 milyonu kulübe kalır

kulup yöneticileri ve dursun baskanim birleşsin 56 milyon euro çıksın cebinden 700 bin forma alsin

kar ettiğimiz 25 milyon'u yöneticilerden aldigimiz 56 milyon'dan düşelim 56-25 = 31m euro

700 bin forma sattigimiz icin 40m euro puma'dan gelsin

eee 40-31 = 9m euro kar + 700 bin forma cepte

700 bin formayı da 500 liradan satsınlar 10m euro oradan kar

19m euro karla bu isin icinden cikalim

calistirin abi saksiyi

Osimhen gsye transfer oldu

5 saat sonra:sözleşmeye madde ekletmeye çalışıyor

Kronolojinize atlayayım

Erinç Bilican: "1 milyon forma satılırsa 40m Euro bonus olacak. Bunu direkt olarak Puma tarafından doğrulattım."

Şu an itibariyle 1 milyon hedefine kalan forma sayısı 785.135
o işte bi salaklık var ya. 3 farklı forma var hangisi? 1500lük olan mı 3 mü 6 mı?

Rabiot için ayrı bir uçak bekletiliyormuş yarın akşama kadar

Gerçekleşirse yarın da rabiot iner

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önümüzde ki maçın arenada olması çok iyi, adam ilk macına Sivas deplasmanında çıksa ömürlük bir travma yaşardı burası hangi gezegen diye
okanin oynatmiyacagina iddaya girerim seninle..ya sakatlik bahanesi uydurur ya da hazir degildi der batsh ile cikar o maca :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt