Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.186
- 12.944
- 2.658
Istemiyorum hermosoyu kurnaz zirto. Basin parayi rabiotu getirin. Daha fazla isimize yarar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın Cherki, Rabiot ve Laurient’i GS bitirdi haber sıkarlarYangının an itibarıyla başlaması lazım.
Inanmak istiyorumHermoso mevzusunda bizim muhabirlerin kaynağı Hatip, Cenker falan
Romano ile Marzio’nun kaynağı direkt menajer
Hangisi doğruyu yazıyordur sizce
Kafa çekiyordan kasıt alkol mü?
Rabiot ve Hummels yangını gerekirse tapuyu versinler umrumda değil bu becereksizlikler kulübü batırsın genelkurul hesap sorsun.Yarın Cherki, Rabiıt ve Laurient’i GS bitirdi haber sıkarlar
Ben oyle anladim.Kafa çekiyordan kasıt alkol mü?
stoperde nelson-davinson olduğunu düşünürsek rabiot diyorum adminimHermoso'yu imza parasi dahil senelik 5.3 milyon euro karsiliginda 3 yilligina transfer etmek mi?
Yoksa Rabiot'u imza parasi dahil senelik 7.5 milyon euro karsiliginda 2+1 yilligina transfer etmek mi?
Yahut her ikisini de alamamak mı? Yönetimi düşününce en muhtemelen senaryo bu gibi amirimHermoso'yu imza parasi dahil senelik 5.3 milyon euro karsiliginda 3 yilligina transfer etmek mi?
Yoksa Rabiot'u imza parasi dahil senelik 7.5 milyon euro karsiliginda 2+1 yilligina transfer etmek mi?