Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
imkanı yok. avrupanın 1 numaralı şikecisiOnu bende tutmam, takım derken yanlış anladin, madridi diyorum
Gelmesini istediğimden değil ama Hummels bile açık sahada fark atar Apo'ya.Hiz bakimindan apodan ne farki var? Oyun bilgisi üst seviyede tabi de yine yerlerde sürünecek bir stoper
sende heyecanlandıran kolpalar oluyordu. Cihan da esmiyor bileBenden ne istiyorsunCihan ahbabım beni kurtardı
![]()
torreirayla cıkılmazBiz bu ortasahayla fener deplasmanına çıkarsak büyük hezimet olur
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama saygıdeğer hocam 2 seçenek sundu, ya Arabinkini ya da kralinkini tutacaz. 3. Seçenek dursununkiimkanı yok. avrupanın 1 numaralı şikecisi

Hummelsi önde defans yapan takimlarda hiç görmedim. Biz 70m öne gönderiyoruz stoperi. Hummels geri dönene kadar mevsim değişebilir ciddenGelmesini istediğimden değil ama Hummels bile açık sahada fark atar Apo'ya.
ben icardininkini tutucamAma saygıdeğer hocam 2 seçenek sundu, ya Arabinkini ya da kralinkini tutacaz
Senin içun baya uzun bir gece olacak gibiBu gece en az 1 kap açıklamasi gelmeden uyumayacağım

Mutlaka o da zorlanır. Ben Apo'nun durumu egzajere ediyorum.Hummelsi önde defans yapan takimlarda hiç görmedim. Biz 70m öne gönderiyoruz stoperi. Hummels geri dönene kadar mevsim değişebilir cidden
O zaman lazım olacak sanaBu gece en az 1 kap açıklamasi gelmeden uyumayacağım