Oguz Can
Parçalı Üye
- 14 Nisan 2024
- 4.983
- 2.899
- 998
Okan hocanın hala kredisi var ama takımı düzeltemezse Roger Schimidt'e çökmek lazım
Yapma etme. Okan'dan bile beter o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocanın hala kredisi var ama takımı düzeltemezse Roger Schimidt'e çökmek lazım
Paredes yarı maliyete falan gitti Roma’ya hem bonservis hem maaş açısından.Roma’ya isteklerini kabul ettirmek için bizi kullanıyor işte Paredes gibi. Buradan mutlu son çıkmaz bence.
Yapma etme. Okan'dan bile beter o.
Tercih meselesi bu, koy rotasyonda kalsın Köhn, maliyeti de yok adamın.takımda orijinal mevkisi bek olan, profesyonel düzeyde belli bir eşikte maça çıkmış sadece tek bir oyuncumuz var, o da nasıl bir performans vereceği bile belli olmayan jelert.
bu takım 8 tane taş gbi AL maçı oynayacak. içeride de bjk ve fb ile şampiyonluk yarışı verecek bir de.
sadece şu veri bile gs'ın bu sene ultra başarısız bir sezon geçireceğini gösteriyor.
rosamary ,arada argan gibi bakim yaglarini sac yikamasi sonrasi uyguluyorum. elbette bu tur dogal yaglara alerji olan da var.Özel bir bakim yaptırmıyorum.
Roma Hummels'i alsin ya bizim Hermoso'yu kaptırmamiz gerek.
Rabiot gayet hırslı güçlü ve tempolu bir adam buraya top oynamaya gelirse ligin açık ara en iyi orta sahası olur.
Allah biliyor ya, Jacobs'u da Hermoso'yu da istemiyorum, gitsinler Chelsea'den adam kiralasınlar, 120 tane herif var. Boşuna masraf etmeye gerek yok. Seneye yeni yönetimle düzgün bir yapılanmaya gideriz. Bu yönetimle şampiyon olmamız imkansız, hoca durumunu işin içine bile katmıyorum.sac kesimi oncesi veya ertesi -bakim ekstra yaptiriyor musun sevgili alper ?
*ozellikle sac *derisinei bu yonden oldukca onem veririm yillardir.
uzun vade de faydasini gordum.
su sira koklu bi alman marka nin urunlerini kullaniyorum.dogal organik.
basliga genel donersek ;
su roma , smalling'i bi sekilde petrol bolgesine gondermeye calisiyor. sicak para . akabinde hummels ve hermoso'nun ikisini birden takima alacagi yaziliyor italyan kaynak da .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar.
Şimdi de Hermoso Roma’ya giderse muhakkak biz daha yüksek teklifi vermiş olacağız yine. Pazarlıkta ellerini güçlü tutup teklifi yükseltmek için oyuncuyu bize de önerip bizden aldıkları teklifi kullanıyorlar bence. Derdi tamamen para olsa Araplara giderdi heralde çoktan.Paredes yarı maliyete falan gitti Roma’ya hem bonservis hem maaş açısından.
Eski takımı hem İtalya falan diye. Derdi para olsa bize gelirdi.
abi onu oraya kaydır, açığı bek oynat falan... bıktık o işlerden ya. herkes kendi mevkisinde oynamalı bence.Şuan Hermoso ve Ismail gelirse ekstra bek almaya pek gerek kalmayabilir.
Neden?
Çünkü Hermoso da yeri geldiğinde sol bek oynayabilir . Tek problem şöyle olabilir;
Sağ taraf bu durumda Jelert, Kaan ve duruma göre Barış Alper arasında değişir. Bunlar bir tek Jelert orjininal olarak bek oyuncusu.
O yuzden Hermoso alınmalı hem stoperde hem macbur kaldığında sol tarafta da oynar.