Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.745
- 13.733
- 1.498
Sky güvenilir kaynak mı peki net mi yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet. En güvenilir kaynaklardan.Sky güvenilir kaynak mı peki net mi yani
Aspor gibiSky güvenilir kaynak mı peki net mi yani
sport.sky.it
Ben forumu bırakıyorumBeyler ikram sütlü cikolata yedim 2-3 saat önce. yellendiğimde tüm evi igrenc bi koku kaplıyor, ciddi soruyorum ama dalga degil
Daha önce yaşayan oldu mu nasıl geçecek? Zehir gibi kokuyor
Eee burda romaya gitti diyenler yarın gelirse burda olsunSky haberinin içeriği;
"Il calciomercato della Roma non è ancora finito. I giallorossi sono alla ricerca di rinforzi in difesa per Daniele De Rossi. E in queste ore sembrano vicinissimi al primo acquisto. Si tratta di Mario Hermoso, svincolato di lusso dopo l’esperienza con l’Atletico Madrid di Simeone. In queste ore il giocatore è davvero a un passo dai giallorossi, balla infatti pochissimo tra domanda e offerta, quindi la chiusura potrebbe essere vicina con la concorrenza del Galatasaray ormai quasi… evitata."
"Roma'nın transfer dönemi henüz bitmedi. Sarı-kırmızılılar, Daniele De Rossi için savunmaya takviye arayışında. Ve bu saatlerde ilk transferlerine çok yakın görünüyorlar. Atletico Madrid'de Simeone ile geçirdiği deneyimin ardından serbest kalan Mario Hermoso ile ilgileniyorlar. Bu saatlerde oyuncu gerçekten sarı-kırmızılılara çok yakın, çünkü talep ve teklif arasında çok az fark kaldı, bu yüzden transferin kapanışı yakın olabilir ve Galatasaray'ın rekabeti de neredeyse... önlenmiş durumda."
![]()
Roma, è fatta per un difensore svincolato
Ma può arrivare anche l'altro in caso di partenza di Smallingsport.sky.it
rabiot'u hiç alamazlar bunlar.Enayi gibi yine biri tokatlar ellerinden alır bunların.Roma'yı falan geçtim herhangi bir doğu avrupa ülkesi bile bunların elinden çok rahat çeker alır oyuncuyu.Jacobs'a Hermoso da geleceği için bir şey demiyordum en azından o blokta Hermoso'yla fazla sorun yaşamayız diye ama Apo-Jacobs yine rezil bir iş ki onun da geleceği meçhul.Bunların hiçbir halt yapabildikleri yok , yönetimin aklı olsa zaten okan buruk denen herifin oynattığı oyunu görür der ki orta saha alacağız oynatacaksın yani , bu adam hayatında kazanamayacağı parayı alıyor zorla istediğin adamı oynattırırsın fatih terimin tırnağı etmez ama hocaya bile sneijder'i alıp oynattılar , okan hiç kimse onun yanında.Yönetimde futboldan anlayan olmadığı belli ki zorla orta saha alıp oynattırmıyorlar.Bütün parayı Rabiot’a gömün
Ben bu yönetime atacağım b.ka bile acırım. Bahaneleri yalanları bitmez bunların tek hakikat beceriksiz,vizyonsuz,iş bilmez oldukları. Ben yemiyorum şahsen bu yalanları bahaneleriHermoso romadan istediği parayı almak için kullandı bizi. Burda yönetime bok atmaya gerek yok, para konusunda anlaşma olmuş. Oyuncu ve menajer sıkıntılı belli ki. Hermoso gelmiyorsa rabiot alinsin mutlaka.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi bir dahaki döngüde çakmak cak. Yanıyorsa doğalgaz dir. Yanmıyorsa eyvahhBeyler ikram sütlü cikolatali yedim 2-3 saat önce. yellendiğimde tüm evi igrenc bi koku kaplıyor, ciddi soruyorum ama dalga degil
Daha önce yaşayan oldu mu nasıl geçecek? Zehir gibi kokuyor
Kül olduk yancak yer kalmadı emrahim. Stadta muhalefet olmasın diye biletleri sucukculara dağıttıkları müddetçe olmaz bu iş.Bu gece büyük yangın olur hele kötü bir sonuç alırsak sönmez
Geçmiş olsun o zaman Ertan sıkmışEvet. En güvenilir kaynaklardan.
A.Polat zamanı kulüp binasını basmıştık. sonra polis dövmüştü bizi asklşdaksKül olduk yancak yer kalmadı emrahim. Stadta muhalefet olmasın diye biletleri sucukculara dağıttıkları müddetçe olmaz bu iş.
Haberin içeriğinde Romaya yakın diyor bitti demiyor yavEee burda romaya gitti diyenler yarın gelirse burda olsun