- 12 Haziran 2015
- 36.042
- 31.713
- 2.693
Yanılmak üzmez ki beni, Hermoso iyi isim gelirse ne ala derim üstadEee burda romaya gitti diyenler yarın gelirse burda olsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanılmak üzmez ki beni, Hermoso iyi isim gelirse ne ala derim üstadEee burda romaya gitti diyenler yarın gelirse burda olsun

Sakın pencereyi açmaBeyler ikram sütlü cikolatali yedim 2-3 saat önce. yellendiğimde tüm evi igrenc bi koku kaplıyor, ciddi soruyorum ama dalga degil
Daha önce yaşayan oldu mu nasıl geçecek? Zehir gibi kokuyor
Mizaha ara verdiğini görmek üzüyorHermoso konusu sıktı cidden. Umarım bugün yarın netleşir nereye gittiği.
30m dan eden dümdüz Okan. o y boys u elindeki kadro döve döve yenmesi lazımdı.Fırsat transferi yapacağım diye her şeyi son 3 güne bırakıp kulübü hem 30 milyon Euro’dan eden hem de fırsat transferini de yapamayan Dursun ve ekibini tebrik ederim.
Dursun arkadan vinlar ya, stad bastılar gittiklerinden emin olduktan sonra kamera karşısına geçip erkeksen gel açıklaması yaptı reisA.Polat zamanı kulüp binasını basmıştık. sonra polis dövmüştü bizi asklşdaks
torreira düşmanı sami gelmişMaaş
Sakın pencereyi açma
O cop, bize yedirirlerUmarım Jakobsuda alır Roma
hepsini yediysen normalBeyler ikram sütlü cikolatali yedim 2-3 saat önce. yellendiğimde tüm evi igrenc bi koku kaplıyor, ciddi soruyorum ama dalga degil
Mizaha ara verdiğini görmek üzüyor
Mesajı böyle okudumBeyler ikram sütlü cikolatali yedim 2-3 saat önce. yellendiğimde tüm evi igrenc bi koku kaplıyor, ciddi soruyorum ama dalga degil
Okan’ı da Dursun’un ekibinden sayıyorum, hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum.30m dan eden dümdüz Okan. o y boys u elindeki kadro döve döve yenmesi lazımdı.