Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hermoso bonservis olmadığı için fırsat olarak görülüyordu muhtemelen. Bu noktadan sonra stoper mevkisi için bonservisli birine gideceğimizi sanmıyorum. Jakobs ile kapatırız, ve kiralık olursa kanat sanırım.Di Marzio son detaylar demiş. Zaten biliyordum da kesinleşti artık.
Yine Sara ve Jelert gibi bir adamı alır gelirler ederinin 2-3 katına
Ya yatın uyuyun güzel kardeşim. Şu yönetimln olduğu yerede transfer beklemeniz, umut etmeniz, hayal kurmanız beni çok üzüyor. Gülün eğlenin biraz.Bu gece uzun olacak
Yav taktin sende. Deli misin nesin anlamiyorum ki.Niye fbli muhabiri istiyorsunuz anlamıyorum
Okan adamın sözleşmesini nasıl fesih edersin okanLevent tüzemen: başkanla konuştum fesihten haberi yokmuş adana'ya götürülüp sözleşmesinin feshedilmesi hoş olmamış dedi başkan Özbek.
Boey gittiğinden beri 4 transfer lazımdıTransfere falan gerek yok bir sol bek kiralasınlar kafi
30 milyon euroya iki adam aldık alacağımız katkı 5 m euro seviyesinde dahi değil şu an göründüğü kadarıyla.
Nelsson’un satıldığı şaka falandır umarım. Aman diyeyim. Rezilliğin kepazeliğin de bir sınırı olur.
Ayaksız da olsa Nelsson elindeki en sağlam stoper. Davinson sakat, Apo bitik. Kimle oynayacaksın başka? Geçen sene Nelsson olmasa Y. şampiyon olurduk.
Hermoso bekleyenlere 1.70’lik pigme stoper şoku birkaç güne yüklenir.