- 16 Haziran 2010
- 202.873
- 154.608
- 6.838
Nelsson haberleri kolpa yahu, 5 buyuk lig disinda hangi takim 20 milyon euro verecekti de Nelsson kosa kosa gidecek? Biraz mantik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah allah çok enteresan bir şey söylemişHaluk Yürekli: "Menajerler ile gazeteciler arasında ortak bir ilişki var."
Ben de sanmıyorum öyle bir teklif geldiğini.Nelsson haberleri kolpa yahu, 5 buyuk lig disinda hangi takim 20 milyon euro verecekti Nelsson kosa kosa gidecek?
5.3 ne lan@ertansuzgun
Galatasaray, yarın Nice (Jakobs), İspanya (Hermoso) için uçuş programı oluşturdu.
Oyuncunun temsilcisi Roma’ya “istediğimizi vermezseniz Galatasaray’a imzaya gidiyoruz” baskısı yapıyor…
Galatasaray’ın teklifi 5.3 milyon Euro seviyelerinde. Roma ise 3 milyon Euro teklif etti.
Gelebilir belki de hani 5 buyuk lig disinda kim verebilir ki? Hollanda olmaz, sadece Portekiz olabilir belki Benfica dersin ama onlarin da stoper ihtiyaci yok bildigim kadariyla. E yani Araplar falan desen oraya gidecegini sanmam.Ben de sanmıyorum öyle bir teklif geldiğini.
imza parasıda icinde5.3 ne lan
Para5.3 ne lan
Galatasaraylı değil onlar deyip geçerlerHermoso işi yatarsa çok net büyük yangın yapmak lazım Rabiot olana kadar tepelerine binelim.