Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orta sahaya scout transferi de olsa bi adam bakmamak hermoso'yu alamamaktan daha büyük skandal. gereksiz şeyler için canınızı sıkıyonuz

Yıllık 6 verin

bonservis vermicez

bonservisle almaya kalksak herif zaten 20 mılyonluk topcu

Hermoso'yu imza parasi dahil senelik 5.3 milyon euro karsiliginda 3 yilligina transfer etmek mi?

Yoksa Rabiot'u imza parasi dahil senelik 7.5 milyon euro karsiliginda 2+1 yilligina transfer etmek mi?
Alperim adminim, samimi söylüyorum deli olursun, boşver takma, bu yönetim varken ikisinide alamayiz. Tüm liglerde transfer bitse futbolu erken yaşta bırakır bunlar yine gelmez.

İki beki de yedeklemesi adına bonservisi elinde olan bir isim var. Yönetime iletilmeli. Boyları ancak ona yeter.

Tarık Çamdal.

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce'den Icardi açıklaması: "İstanbul'da MR çekilecek. MR sonucuna tedavisinin Türkiye'de mi yoksa yurt dışında mı olacağına karar verilecek.

icardi tatile gıdıyor anlasılan

Türk hekimleri varken yurtdışı ne alaka?

yoksa olivieranın önerdigi alternatif tıpcıya mı gidecek

Hermoso'yu imza parasi dahil senelik 5.3 milyon euro karsiliginda 3 yilligina transfer etmek mi?

Yoksa Rabiot'u imza parasi dahil senelik 7.5 milyon euro karsiliginda 2+1 yilligina transfer etmek mi?
İmza parası dahil ikiside bedava olur ikiside alınır ama Galatasaray markasını kullanmasını bilen yöneticiler lazım

Gariban işinde gücünde Köhnü yollayıp alkolik eskort bağımlısı bir herifi getirip takımdaki 1 gram havayı da bozacak bunlar. Vallahi çıldıracağım

Florya’yla borçları kapatacaktık güya da bu transferler sonrası nah kaparız

la gazetta della sport, mediaset ,voce giallorossa , fantacalcio ,hepsi hermoso haberi girdi 2-3 saat once .. dedikleri pazartesi imza atiyor romaya ya da roma ile anlasti .. galatasaray savasin icindeydi fakat kazanan taraf roma oldu galatasaray maglup oldu .. haberleri cikmaya basladi .. umudu keselim derim .. bi taraftanda diyorum ki" cikmadik candan umut kesilmez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt